Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kell normálisnak tartani...

Miért kell normálisnak tartani a transzneműséget, amikor műtéti bevatkozásra van szükség hozzá?

Figyelt kérdés

Úgy értem a sziámi ikerpárokra sem mondja senki, hogy az normális, műtéti úton szét is választják őket.

Tőlem képzelje magát bárki bárminek, de miért kell azt kommunikálni, hogy ez a dolog normális, amikor mesterséges bevatkozás kell ahhoz, hogy az illető jobban érezze magát (bár az öngyikossági rátát nézve ez is kétséges)?

2021. szept. 16. 11:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
75%
Nekem csak te tolod a képembe
2021. szept. 16. 11:44
 12/47 anonim ***** válasza:
13%
Kaptak egy új esélyt, mert férfinak elcseszettek, nőnek meg szánalmasak.
2021. szept. 16. 11:44
 13/47 anonim ***** válasza:
63%
Ajánlom figyelmetekbe Mr. Garrison's Fancy New Vagina c. részt (9. évad első epizód) a South Parkból.
2021. szept. 16. 11:46
 14/47 anonim ***** válasza:
3%
Ha elfogadott a társadalmi nem, hogy én más nemhez tartozónak érzem magam, akkor miért nem elfogadott a társadalmi kor, vagy társadalmi faj is? TEhát ha én ftalabbnak tartom magam, vagy más fajhoz tartozónak. Ha tehát én kutyának érzem magam, de egyesek ezt nem tartják normálisnak, akkor ők kutyafóbok?
2021. szept. 16. 11:47
 15/47 anonim ***** válasza:
0%
#12: Nagyon jól megfogtad a lényeget. Pont erről van szó.
2021. szept. 16. 11:48
 16/47 A kérdező kommentje:
10: és ez szerinted lehetséges úgy, hogy levgatom a nemiszerveimet, majd azokból újat gyúratok magamnak? Őszintén, minden bántás nélkül kérdezem, te láttál-e már boldog transzmneműt, aki átesett egy ilyen műtéten. Nyilván véletlen dolog a kiugróan magas öngyilkossági arány.
2021. szept. 16. 11:52
 17/47 A kérdező kommentje:
14: az ő felfogásuk szerint pontosan így van.
2021. szept. 16. 11:53
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan melyik ötvenes pasi van kiközösítve azért, mert azt hiszi 20 éves és elhagyja a családját valami tinilányért? Vagy mégis miben vagy hátráltatva, ha fiatalabbnak érzed magad a korodnál és esetleg még plasztikáztatsz is ezért?

Ha meg kutyának érzed magad, ugyanúgy ahogy transzneműként is, ezzel is elmehetsz pszichológushoz, aztán ő majd megmondja mik a lehetőségeid ugyanúgy ahogy a transzneműségnél is.

Ugyanis az ilyen állapotok felmérése még mindig a szakemberek dolga, bármennyire is ért hozzá manapság mindenki, hogy ez mennyire nem normális meg, hogy látással terjed meg érintéssel.

2021. szept. 16. 11:53
 19/47 LazyJones ***** válasza:
92%
#9, #10: Pont ez a lényeg, és erre is akartam utalni a "kérdéseimmel". Rengeteg olyan dolog van, amit valamilyen - sokszor műtéti - beavatkozással korrigálnak, miközben a cél az, hogy az ember jobban érezze magát tőle a bőrében, és mégis normálisnak számít. Ezért sem tartom értelmesnek a kérdező kérdését.
2021. szept. 16. 11:55
 20/47 A kérdező kommentje:

19: szerintem a legkevésbé sem fontos, hogy te mit tartasz értelmesnek vagy mit nem.

Az, hogy nő rajtad egy szemölcs egy teljesen természetes dolog, biológiai oka van, ami persze neked lehet, hogy valamiért nem tetszik. Ahogy nem tetszik az sem, hogy fülzsír van a füledben, pedig annak az a szerepe, hogy a hallójárataidat tisztán tartsa.

Az viszont, hogy te a boldogságodhoz nemiszerveket, testrészeket kell levágass magadból és azzal frusztrálnod a környezetedet, hogy te mától jancsi helyet juliska vagy, enyhén szólva nem említhető egy lapon ezzel, nem szimpla korrekciónak, hanem súlyos mentális betegségnek hívják.

2021. szept. 16. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!