Mit tegyek, ha 16 éves lány létemre valamiért nem bírom a mostani meleget, és rosszul leszek? Főleg buszban!
Mióta pár hete visszajött ez a hőség, állandóan rosszul vagyok, annyira melegem van, főleg ha utazom haza iskolából, busszal! (39 km)
Van amikor nincs klíma, se az ablak nincs lehúzva, nem kapok levegőt se.
Folyadékot iszok eleget, a cukrom sem esik le, viszek a táskámban mindig gyümölcsöt és szőlőcukrot, folyadékból pedig nyakalom a vizet és a kólát.
Sajnos én is nagyon izzadós vagyok,amikor nincs klima,vagy nyitott ablak, nagyon szenvedek.
Nem is értem néha az embereket. Múltkor is délután 2kor, 28 fokban, a buszon egyetlen egy ablak volt félig nyitva..
Sajnos en sem találok erre megoldást, pedig még orvosnál is voltam, böngészem a netet, fórumokat.
A dokim elküldött vérvételre, nőgyógyászatra, hasi uh-ra. Az utóbbi kettőre októberre meg novemberre van időpontom. A vérvétel szerint a pajzsmirigy, meg minden oké, a májammal van valami, ami kicsit magasabb, de nem ezért van az izzadás.
Bocsi, kicsit hosszú lett 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!