16 éves vagyok,2 éve fülcsengésem van. Az orvosok finoman annyit mondtak,hogy hát baszhatom.. A fül-orr gégészeten lebeszéltek a fül kimosásáról,úgy sem lesz jobb. Így 2 év után kimosassam a fülem?
Figyelt kérdés
Ha így sem múlik el van értelme neki futni megint az egésznek?
Attól félek a legjobban,hogy halláskárosodásom is lesz majd.
2021. máj. 19. 20:16
1/5 anonim válasza:
Menj vissza fül-orr-gégészetre. Nem hiszem, hogy fülzsír okozná, de mindenképpen ki kellene vizsgáltatni.
2/5 mi a fene válasza:
Nekem a háziorvos mosta ki. Ajánlom még a fülgyertyát. Ismerősömnek segített.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es: Te is ebből az okból mosattad ki a füled?
2021. máj. 19. 20:36
4/5 anonim válasza:
NE HAGYD MAGAD FÉLRELÖKNI!
Nem vagyok orvos, de kaptam infúziókat éveken keresztül, mert a magas frekvenciájú hangokat nem észleltem. Mellé kaptam A és E-vitamint, de ezeket orvos tudta nélkül ne használd akkor sem, ha valahogy hozzájuk jutsz. Nem javult, de nem is romlott a hallásom.
A lényeg: feküdt velem egy középkorú férfi, akin műtétet hajtottak végre és rendbe jött, de olyan is volt, akinél maradt a fülzúgás.
Túl fiatal vagy ahhoz, hogy így éld az életed. Keressetek a szüleiddel más orvost.
5/5 anonim válasza:
Ha a lényegesen gyakoribb, ún. szubjektív fülzúgásod van (amit csak te hallasz, az orvos nem), akkor a fülmosás biztosan tényleg nem ér semmit. De lehet, hogy még az objektívnél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!