Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki érti, hogy mire van a...

Valaki érti, hogy mire van a vakcina útlevél és igazolvány?

Figyelt kérdés

Miért fogadják el egyes országokba belépéskor a vakcina igazolványt és miért ad az mentességet a karantén alól, de a PCR teszt nem?

Ezt annak fényében kérdem, hogy legújabb tanulmányok szerint az oltottak pont ugyanúgy fertőzhetnek mint az oltatlanok.

2021. aug. 17. 21:08
1 2 3 4 5 6
 51/55 TappancsMancs ***** válasza:

Itt meg egy hosszú leírás az MTA-tól. Csak átfutottam, de összességében kezelhetőnek tűnik a megbetegedés.

[link]

2021. aug. 18. 17:44
 52/55 TappancsMancs ***** válasza:
Félreértés elkerülése végett - nem tudom mi van a betegség kezelésével, mint írtam, nem is követem a témát, különben pontosabb infókat és linkeket mutatnék róla. Viszont az egyértelmű, hogy a betegséget, a betegeket kell kezelni és a veszélyeztetetteket kell védeni. És ilyen irányba kell haladni.
2021. aug. 18. 18:11
 53/55 anonim ***** válasza:

Mondom: kezelni lehet, jó esetben életet is lehet menteni - de gyógyszer még nincs.

Olyan szerek vannak, amivel például a citokinvihart lehet mérsékelni, de ehhez állandó orvosi felügyelet kell.

Akinek ezt nem tudják biztosítani, az könnyen meghalhat rövid idő alatt is.

2021. aug. 18. 18:35
 54/55 Wadmalac ***** válasza:

"Wadmalac - bocsi de szerintem azok sem voltak előtte teljesen egészségesek, ezt hagyjuk."

Hagyhatjuk, hiszen ezt írtam. Immunológiai szempontból nem telejsen egészégesek.

"Volt rizikófaktoruk, csak nem hallani róla... Az meg más ha nem hallani róla, attól még van és nem felmérhetetlen, ne beszéljünk úgy róla, hogy ismeretlen és kutathatatlan "

Nem azt írtam, hogy felmérhetetlen.

De fertőződés előtt nem ismertként a páciens nem minősült veszélyeztetettnek.

És az esetleges, pont ilyen vírusfertőzésre fennálló immungyengeség valószínűleg pont, hogy nagyon gyakran nem ismert előre.

Utólag talán.

Talán pont a pandémia miatt be fog indulni az ilyesmi tömeges felmérése, ma ilyen nincs.

2021. aug. 19. 07:31
 55/55 TappancsMancs ***** válasza:
Akkor okés. :)
2021. aug. 19. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!