Mit szóltok azokhoz a hírekhez, hogy az oltottak körében nagy arányban betegszenek meg az emberek? Féltek, oltottak?
Nekem 3 rokonom halt meg az oltás követő 1 hétben, lehetne azt mondani hogy véletlen de nem hiszek a véletlenekben. A pfizer-ről azt írták, vérrögösödést okoz, 56 éves nagybátyám 2 nappal a pfizer 2. adag után halt meg, jó nagy vérrög képzödőtt a tüdejében ami elzárta az ereket, hivatalosan ezt tüdőembóliának hívják, az arcát meg ne akarjátok tudni milyen eltorzult volt a koporsóban.
Egyébként a média titkolja de van statisztikája az EUnak hogy hány ezren bizonyítottan az oltóanyagba haltak bele. A pfizer vezeti a listát. Ja és még egy fontos infó, a pfizer-be nagyon sokan akkor haltak bele amikor tényleg elkapták a vírust és az immmunrendszer túlreagálta a dolgot, szóval én nagyon félnék a fertőzéstől az oltottak helyében:))))
Igen 25-ös a vak-cina megvéd az egészségtől.Én se vettem be egy percre sem ezt a maszlagot XD
Tele van a net is mindenféle esettel és érdekes mindig a vak-cina után jönnek rejtett problémák.Ki tudja mit csinál a szervezetben.Egyik barátunk aki 40-es pasi volt sajnos volt rejtett szívproblémával elhunyt.Nem mondom hogy az oltástól volt de azért azt megemlítem hogy oltott volt és előtte semmi baja nem volt sohasem.
Ezért van ennyi agymosott, mert nem jártajkiskolába, de okoskodnak, amit az indexen írnak, és azt hiszik magukról, hogy ők mennyire tájékozottak. Aki meg valóban az, az meg csak fogja a fejét, hogy hogy lehet ennyi h.lye ember.
Ez a kedvencem:
"Masszőr vagyok, így ügyfelek közt 10ből 8 oltottnál baj van"
Kitalálom, fájdalmai vannak, ízületi bajok? Amik évek óta megvannak?
Képzeld, ha valaki fogorvoshoz megy, akkor is 10ből 8 oltottnál baj lesz, lyukas fog például, amit nem az oltás okozott.
De gondolom te ezt sem érted
29: forrás?
A statisztikák alapján semmi gond Izraelben, alig kerülnek kórházba a magas fertőzésszámok ellenére. Hasonló volt a helyzet az Egyesült Királyságban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!