Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit szóltok azokhoz a hírekhez...

Mit szóltok azokhoz a hírekhez, hogy az oltottak körében nagy arányban betegszenek meg az emberek? Féltek, oltottak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 24. 09:58
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
27%
Dehogy kapott az oltástól stroke-ot, aki ezeket elhiszi, az tényleg ennyire buta? Ízületi fájdalom miatt nem beadatni, mikor az minden oltástól van és ami teljesen természetes? Nagy az isten állatkertje
2021. júl. 24. 14:53
 12/44 Senior Séf ***** válasza:
71%
Én nem oltakoztam, de nem vagyok megrögzött oltásellenes sem. Mindazonáltal mivel huszonéve meguntam az autoimmun betegségem kapcsán a dokik tanácstalanul széttárt karját nézegetni, egy ideje magam járok utána az immunrendszeri spektrum sajátosságainak, így aztán tudom, milyen kényes dolog testidegen fehérjéket a véráramba juttatni. Nem kívánok senkinek sem rosszat, de véleményem szerint ez az oltás orosz rulett.
2021. júl. 24. 17:26
 13/44 anonim ***** válasza:
30%
Nem félek, nekem a covid kétoldali tüdőgyulladással járt, mnajdnem megfulladtam ("csak" 29 évesen). Megkaptam a 2 oltást, most nemrég volt a 2. Tele lettem lila foltokkal, tiszta véraláfutás az egész testem, de se fájdalmat se mást nem érzek. Lehet, hogy beteg lesz, aki be van oltva, megkockáztatom, hogy súlyosan, de ha ez hosszú évekig itt lesz (márpedig van covid, mert 2 hétig halálfélelemben fuldokoltam, oxigént is kaptam) akkor mindig arra jutok, hogy nem tudtam jobbat tenni. Én sajnos ilyen vagyok, valaki csak egyet tüsszent mellettem, én meg 2 hétig haldoklok utána nem csak ennél, más fertőző takonykórnál is. Ez az élet így a maszkokkal és bezárás okkal sajnos már nem olyan, mint volt és félek, már többé azt a régit nem is kapjuk vissza, szóval... talán így hamarabb vége lesz a szenvedésnek.
2021. júl. 24. 18:11
 14/44 anonim ***** válasza:
84%
Szomszéd fiatal nőt ma este vitte el a mentő, 2 napja oltatott. Nem a tv-ben láttam, ez a valóság.
2021. júl. 25. 00:14
 15/44 anonim ***** válasza:
6%
Dehogy vitte
2021. júl. 25. 00:22
 16/44 anonim ***** válasza:
8%
Ha két napja oltott,nem volt még védett.
2021. júl. 25. 04:54
 17/44 anonim ***** válasza:
22%
Nem
2021. júl. 26. 22:41
 18/44 anonim ***** válasza:
Keressetek rá a neten Dr. David Martin és Dr. Reiner Fuellmich kb. 82 perces beszélgetésére (video, ma még a YT-on is fenn volt), ott majdnem minden lehetséges dilemmátokra a koronavírusok kapcsán választ kaptok.
2021. júl. 31. 04:37
 19/44 anonim ***** válasza:
92%
Apukám fél éve átesett a covidon (81), és minden könyörgésem ellenére 2 "pájszer"-t kapott: a második után egész éjjel "hidegrázása" volt, aztán a következő két hétben a pulzusa elkezdett lemenni, vérnyomása meg fel, megoldás: pacemakere lett. Különös egybeesés... Mi tuti nem oltatunk, és gyerekeimet meg pláne nem. Kísérleti szerekkel nem veszek részt efféle kutatásban, max. közvélemény-kutatásban!!
2021. júl. 31. 10:13
 20/44 anonim ***** válasza:
4%
utolsó: te sem tanultál még sosem biológiát igaz?
2021. júl. 31. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!