Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyakrabban betegszenek meg az...

Gyakrabban betegszenek meg az orvosok?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyének tűnik a kérdésem, de már régebben is felmerült bennem, és a múltkor komolyabban elgondolkoztam ezen. Valahol az logikus volna, hogy ha az ember sok beteggel érintkezik, akkor sokszor betegszik meg.

De tényleg így van ez?

2009. márc. 26. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok betegebb mint ált. a többi ember.Végzős vagyok, időm nagy részében a kórházban. Influenza elleni oltást felvettem, aztán annyi. A legtöbb betegség meg ugye nem fertőz.
2009. márc. 26. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis! A baratnom ferje is orvos, es soha nem beteg!

A te dokid mindig betegszabin van, vagy miert gondoltad ezt?

2009. márc. 26. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, csak logikailag próbáltam következtetni. :) Valahogy nem értem, hogy járvány során óva intenek mindenkit, hogy betegen közösségbe menjen, és még így is könnyedén terjednek a betegségek, az orvosok meg mégsem kapják meg gyakrabban. Na, mindegy...
2009. márc. 26. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy be kell tartanunk bizonyos szabályokat, tehát használni kell a vizsgáló kesztyűt, védő ruhát,esetleg szájmaszkot/orrfityulát, gyakrabban kell kezet mosni,átöltözés, zuhanyzás,körömkefézés, és alaposabban, mint más munkahelyen, speciális csaptelepek kellenek, és a fertőtlenítés/takarítás szabályai is mások, fontos, hogy nem eszünk, és dohányzunk a beteg ellátásra kijelölt helyeken,...,...,...és így tovább.
2009. márc. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!