Ha kialakul valamilyen krónikus betegséged, akkor kiben/miben fogsz bízni? (Ezzel nem kívánom neked, de általában az embereknek van/lesz alapbetegségük.)
Ha a csodálatos immunrendszered túlreagál valamit, akkor miben/kiben fogsz bízni?
2021. jún. 20. 10:10
132/165 anonim válasza:
Ha kialakul egy krónikus betegség ott már életmódbeli tényezők vannak(gyerekeknél nem persze,bár ki tudja)..am nem nem mennék drasztikus kezelésekre és nem szednék erős gyógyszereket..
2021. jún. 20. 13:42
133/165 anonim válasza:
Nagypapámnak úgy volt kettes típusú cukorbetegsége, hogy nem evett szinte semmi édeset (amit igen, azt is friss gyümölcs formájában), úgy volt magasvérnyomás-betegsége, hogy vékony volt és rengeteget mozgott, főleg kerteket gondozott, kapált, gyümölcsfákat metszett. Nagymamámnak allergiás asztmája volt, sohase dohányzott, amúgy az allergiának nem hinném, hogy életmódbeli oka van.
Sok vékony, zsírosat nem evő embernek magas a koleszterinszintje.
Amúgy ha szteroidot akarnának adni neked, megtagadnád?
Egyéb gyógykezeléseket is megtagadnál? Miért?
2021. jún. 20. 13:50
134/165 anonim válasza:
A 133-as válaszomat hogyan lehetett lepontozni? :D
2021. jún. 20. 14:13
135/165 anonim válasza:
Az "életmód" a lelki kérdéseket is erint..lehet h nagyszüleidnek sok stresszben volt része..lehet nem tudták a problémáikat megoldani..feszültségben élnek sokan,stresszben, konflikutusokat alakítanak és tartanak fenn másokkal, tele vannak indulattal vagy gyűlölettel,önértékelési problémával soroljam még..édesapám akkor kapott infarktrust amikor anyumat csalta és szakítottak a nőjével, exem anyja akkor lett beteg mikor elvált az aggresszív férjétől és mikor megszűnt az állandó stressz akkor összeomlott a szervezete(tipikus válasi betegség)..azért erről is kéne beszélni mikor betegekről beszélünk..
2021. jún. 20. 15:57
136/165 anonim válasza:
135
Ok, de ilyen szigorúan vett testileg-lelkileg egészséges életmód nem létezik.
Meggyőződésem, hogy totál egészséges életmód mellett is léteznének krónikus betegségek, de ha nem is így lenne, akkor is elmondhatjuk, hogy azért jók a gyógyszerek, hogy gond esetén segítsenek.
2021. jún. 20. 16:04
137/165 anonim válasza:
Nem tagadok meg kezeléseket mert ahogy én tudom semmi sem kötelező..gyulladás és fájdalom csillapítókat szednék,antihisztamint, esetleg olyan készítményeket melyek gyengédek..de pl. bár örülök h vannak antibiotikumok és segítenek fertőzések leküzdésében, tehát hasznosnak tartok de nem szedek, már gyerekkoromban is úm. ösztönösen kiköptem vagy eljátszottam h beszedem de eldobtam, 12 éves koromtól meg már nem bírtak velem szóval kész idegbaj volt sokszor..intuítív voltam mindíg, a szüleim idegeire mentem de nagyon ritkán voltam beteg(súlyos sosem) és mindíg meggyógyultam, és nem vagyok beteges alkat..és szerencsém volt mert olyan gyerek orvosom volt(akihez am felnőttként is jártam) h megértett és nem erőszakoskodott velem hanem meghallgatott és megnyugtatott és szelíd szereket ajánlott(nem felírt) szüleimet is megnyugtatta, ritka az ilyen orvos és azt hiszem h ez az orvos dolga megérteni és személyre szabottan segíteni..mégegyszer nem vagyok az orvostudomány ellensége, a vakcináé sem, sőt tisztelem amiket elért az orvoslás, de én ritkán élek vele..számomra olyan készitmények es kezelések a szimpatikusal amik egy kis enyhülést hoznak a tünetekben h a test tudjon pihenni és regenetálódni, semmi drasztikus..
2021. jún. 20. 16:26
138/165 anonim válasza:
Egyetertünk a gyógyszerek hasznosak és segítenek..de magát a betegség okát nem szűntetik, és gyakran túl nagy az ára(mellékhatások)..ráadásul egy életen át kapaszkodni a gyógyszerekbe nem túl egészséges hozzáállás szerény véleményem szerint.. inkább örülni kéne h kaptunk a gyógyszerek/műtétek révén egy kis időt arra h megkeressük a probléma gyökerét,ami ha nem fizikai akkor lelki eredetű..nyilván olyanokról írok akik egyészséges emberként kezték az életüket és maguk rontották el, nem a gyerekekről írok..
2021. jún. 20. 16:39
139/165 anonim válasza:
9 hónapja tartó, enyhén hurutos köhögés esetén nem használtad volna a szteroidos belégzőt? Most kíváncsi vagyok. :)
2021. jún. 20. 16:39
140/165 anonim válasza:
Én már rájöttem hogy néhány érzelmileg visszamaradott egyén nem azért pontoz le mert nem talál egy választ hasznosnak hanem mert nem tetszik neki :D
Miután beindult a durci az ilyeneknek azt is írhatod hogy a tűz meleg vagy az ég kék azt is lepontozzák mert gyerekesek. Múltkor én is leírtam egy sztorit covidot illetően és azt is tökre le volt pontozva holott csak tényeket közöltem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!