Aki nem ment (még) oltásra! Mitől változna meg a véleményed, hogyan lehet rávenni téged, hogy elmenj oltásra?
Tehát csak azokban bízol akik szembemennek azzal amit a legtöbb másik orvos mond? Ez automatikusasn hitelesebbé teszi őket valahogy? Csak azoknak hiszel akik olyan mondanak ami neked tetszik. Ezt hívják úgy angolul hogy confirmation bias. Rengeteg konteós is ezt csinálja. Itt van 100 dokumentum és kutatás ami igazol X dolgot valamivel kapcsolatban és itt van 2 ami másra mutat erre ők inkább abba a 2 dologba kapaszkodnak minden áron.
Nekem nem kell bemutatni hogy a WHO-t. Miután becsókoltak Kínának engem sem tudnak túlzottan érdekelni. De ettől még nem pártolok át egyből a másik oldalra.
Dr Lenkei szerint pl a vírusok meg baktériumok nem fertőznek meg hanem eleve bennünk élnek és csak akkor vagy beteg ha valamit rosszul csinálsz. Mivel ezt más doktoroknak csak kb 0.001% állítja akkor ez hihetőbb? :D
Az a baj most már néhányan hajlamosak mindent az oltásra fogni. Egy kollegám is pár napja kérdezte hogy én nem köhögtem az oltás után? Mert ő meg a férje is nagyjából egy hónapra rá berekedtek meg torokfájás. És így nézek hogy most komoly? Ezer más dolog nem válthatta ki ezt?
"Tehát csak azokban bízol akik szembemennek azzal amit a legtöbb másik orvos mond?" Jelen esetben igen, mert sok kutatás és még több gyakorlati tapasztalat őket igazolja. Egy ideig muszáj szembemenniük, aztán szép lassan a kisebbségből többség lesz, én ezt a folyamatot látom az elmúlt hónapokban.
A gond csak az, hogy míg a gyógyszerengedélyező hivatalok vizsgálódnak és töprengenek, hogy használják-e tovább x gyógyszert, amit a WHO ajánl, talán működik (?) de súlyos mellékhatásokkal járhat, és engedélyezzék-e y gyógyszert, amit a WHO nem ajánl (jelenleg nálunk forgalmazni is tilos, nemhogy felírni), de működik és nincs mellékhatása, addig rengetegen halnak meg, akiket meg lehetett volna menteni.
Amíg nem használják y gyógyszert, addig hullanak az emberek. Így lehet sulykolni, hogy "az oltás életet ment", a nép sorban áll a vakcinákért, amik további súlyos mellékhatásokat és haláleseteket okoznak, és fenn lehet tartani a korlátozásokat, illetve szépen be lehet vezetni a green passportot/védettségi igazolványt is. Lehet szponzorálni új, drága gyógyszerek kutatását, hogy még több pénzzel gazdagodjanak a gyógyszergyárak, és új gyógyszergyárat építeni milliárdokért. Ősszel pedig jöhet a 3. oltás, már meg is vették vagy rendelték.
A vakcináknak, a remdesivirnek majd a favipiravirnak nagyon gyorsan zöld utat adtak, félretéve mindenféle biztonsági aggályt. Egy olcsó, 40 éve használt generikus gyógyszer miatt, amitől betegek ezrei gyógyultak meg gyakorlatilag 0 mellékhatással, és a szomszédban már használják is egy ideje, aggódnak, talán majd nyár végére eldöntik, mit is csináljanak. Normális ez szerinted?
Kész feladom....
Összehordta a szél a sok agyhalottat a kérdés alá...
128
Mégis miért bízol abban az elfuserált, evolúció által alkotott borzalomban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!