Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
 591/614 anonim ***** válasza:
15%

592

Node mekkora az esélye az oltás mellékhatásának és mekkora a COVID szövődményének?

Ha az immunrendszerben van hiba, amit az oltás kihoz, azt kihozná a betegség is, vagy esetleg két hónap múlva egy másik betegség.

2021. jún. 17. 22:06
 592/614 anonim ***** válasza:
93%
592 Úgy néz ki elég nagy az esélye az oltás okozta károknak, feltéve ha nem szemellenzővel nézel. Ha téged ér utol, akkor majd nem nyomatod azt a fellengzős 10 pontos propagandaszöveget.
2021. jún. 17. 22:09
 593/614 anonim ***** válasza:
93%
593. Nem értem a problémázásod. Oltva vagy, védett vagy, akkor nem mindegy neked, hogy más hogy dönt? Mindenki csak saját magáért felel, mindenki a saját háza előtt söprögessen.
2021. jún. 17. 22:11
 594/614 anonim ***** válasza:
3%

Még mindig a COVID esetén jóval nagyobb a szövődmények esélye.

Már eleve ezen az oldalon rengetegen írták, hogy poszt-COVID-osok és alig néhányan oltáskárosultak.

Ráadásul az oltás utáni gond nem megfelelő immunválaszból ered, tehát voltaképpen az immunrendszer hibás.

2021. jún. 17. 22:12
 595/614 anonim ***** válasza:
8%
594. Szerintem pénzért csinálják, ennyire csak nem lehetnek hibbantak.
2021. jún. 17. 22:13
 596/614 anonim ***** válasza:
100%

595

Ez érvelés, nem problémázás.

Amúgy nem tudom, a Sinopharm mennyire véd, ettől a héttől a munkahelyemen is lekerültek a maszkok, nem tudom, lesz-e sokadik hullám mutációkkal, így a helyzet engem is érint

Ettől függetlenül most csak érveltem.

2021. jún. 17. 22:14
 597/614 anonim ***** válasza:
590-592 594 Egyébiránt lehet a kérdést is te tetted fel, mert a kérdéseket, és a válaszokat amiket 10 pontban megadtál, egy oldalon már olvastam, szerintem, csak kevered a Szaaa.....
2021. jún. 17. 22:35
 598/614 anonim ***** válasza:
0%

497

Nem ugyanazok az emberek vagyunk.

Fixa ideátok ezt gondolni, pedig mi is gondolhatnánk azt, hogy igazából egy (COVID) oltás-ellenessel vitázunk.

Amúgy általában se érvelni nem szoktatok, se logikusan levezetni dolgokat és a konkrét kérdésekre való válaszadást is kerülitek.

2021. jún. 17. 22:40
 599/614 anonim ***** válasza:
91%
595-ös vagyok. 66%-os lepontozó, ha nem vetted volna észre, akkor töröltek egy csomó választ, nem a mostani 594-esre reagáltam.
2021. jún. 17. 22:57
 600/614 anonim ***** válasza:
91%
596 ha nem tudod, minek adattad be? Mert ez a divat, mint régen a csönadrág?
2021. jún. 17. 23:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!