Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hosszú távú mellékhatása...

Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?

Figyelt kérdés

Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D

25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).

1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?

2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?

3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.

4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?

5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?

6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.

7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?

8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?

9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?

10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?

2021. máj. 21. 02:54
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/614 A kérdező kommentje:

Édesanyám Pfizert kapott, de a Sinopharmot meg nem fogadják el ott, ahol a Pfizert, a Pfizert meg ott nem, ahol a Sinopharmot. Augusztusban nem ártana elmenni 1 hétre nyaralni, ha már tavaly se voltam, de ez így kész kabaré, hogy mi lesz...

Még egy Janssen esetleg, azt csak 1x kéne, de a trombózis nem hiányzik xD

Max marad 10 ezer forintért a PCR teszt

2021. jún. 16. 05:09
 552/614 anonim ***** válasza:
94%

Én akkor megyek nyaralni, ha meg tudom oldani kártya nélkül. A PCR teszt kissé rizikós, mert pozitív lehet akkor is, ha nincs semmi bajod. A kínait max. akkor választanám, ha kötelezővé tennék az oltást, de remélem, erre nem fog sor kerülni. A többi oltás részemről kizárt.

Itt volt egy kérdés a kínairól: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..

2021. jún. 16. 08:31
 553/614 anonim ***** válasza:
91%

EGYIKET SE adasd be de te tudod.A Janssen-től Isten óvjon mert tele a net ilyen cikkekkel és be lett tiltva már pár országban.A sinopharm se jobb csak nem Gmo-s sz@r de ugyanúgy lett haláleset utána persze nem attól...

Jó lesz az a PCR teszt is bár te dolgod de én biztos nem oltatnám be magam egy hülye nyaralás miatt.Én sem voltam 2-3 éve de nem adom el magam.Te se tedd ha jót akarsz magadnak persze a döntés a te kezedben van de utána hogy is mondják?Eső után köpönyeg....Nem értem miért sietnek ennyire az emberek pffff

Én linkeltem be azt az MTA videót egyébként.Luc Montaigner Nobel díjas szerint is ugyanez a helyzet amit ez az MTA-s Prof.Dr mond.

kepkezelo.com/images/0259yuwrehlq6eiq923d.png

Gondold át nagyon!Az "oltás" megvár hisz örülnek ha még megy valaki

2021. jún. 16. 08:34
 554/614 anonim ***** válasza:
2021. jún. 16. 08:43
 555/614 anonim ***** válasza:
94%

Itt a Pfizer-ről is valami:

youtube.com/watch?v=kf6NDIiE3Tw

2021. jún. 16. 08:45
 556/614 anonim ***** válasza:
100%

Valahol itthon kivenni tópart mellett egy kisebb nyaralót? De vannak szabadstrandok is, ahova nem kell semmi.

Igaz, én már vagy 15 éve nem voltam nyaralni, de már lesz.rom 😄

2021. jún. 16. 08:59
 557/614 anonim ***** válasza:
100%
Persze!Minden megoldható.Én se megyek idén sem úgy néz ki de nem is érdekel.Majd ha a kártya hiszti véget ér akkor megyek.Ha még 5 év akkor 5 év.Nekem van időm.Van kert,medence,szobabicikli szóval edzés is megoldva.Kell ettől több?Éttermet meg lesz@rom mert sokszor tiszta zsír az étel és fájt tőle a gyomrunk,ja a terasz is ott van de az tele van és nem szeretem a heringes doboz érzést és nem létszükséglet pedig nem vagyok öreg és mégsem vágyom oda.
2021. jún. 16. 09:04
 558/614 anonim ***** válasza:
91%
Aki a mozi, étterem, utazás, bulizás miatt oltatta magát, az megérdemli a sorsát. Kérdem én, ha olyan kemény ez a vírus, akkor miért nem kötelező az oltás? A buszon, boltban, munkahelyen is egymás hegyén-hátán vannak az emberek, s ezt a sok hülye nem gondolja végig, hogy mekkora kamu ez az egész, de vásárra viszi a bőrét.
2021. jún. 16. 15:45
 559/614 anonim ***** válasza:
20%
2023 januárjátol lesz kötelezö kedves utolsó. addig a veszély helyzetet fentartják hogy bármikor bevezethessék a statáriumot. és az már nem az az oltás lesz amivel most lövik a népességet.
2021. jún. 16. 16:34
 560/614 anonim ***** válasza:
19%

558

Nem az és nem is volt az a cél, hogy sehol se találkozzanak emberek (teljesen leállítsák a gazdaságot), hanem a járvány terjedését akarták lassítani.

Tehát lehet, hogy a munkahelyeken egymás hegyén-hátán voltak az emberek (maszkban!), a buszon, boltban is (maszkban!), de azzal, hogy korlátozták a szórakozási lehetőségeket (és teszik most is az oltatlanokkal), csökkentette a kontaktusok számát.

Egyébként engem fullaszt a maszk, DE még így is totál meggyőzött azzal, hogy augusztus elejétől november végéig, amikor heti 5 nap irodába kellett járnom tömegközlekedéssel, nem kaptam el semmit. Pedig ennyi idő alatt minimum egyszer el szoktam.

Összességében talán 3-szor 1-3 napig fájt enyhén (!) a torkom az elmúlt 1,5 évben, ha a maszk (és ezidő alatt időnként az egyéb intézkedések) ennyire hatékonyak a fertőzések megelőzésében, akkor köztük a COVID-éban is.

2021. jún. 16. 16:35
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!