Lehet hosszú távú mellékhatása a koronavírus vakcinának?
Nehéz volt eldönteni, hogy a politikához vagy az egészséghez soroljam ezt a kérdést... :D
25 éves fiatal vagyok, jó immunrendszerrel. És azt érzem, hogy korlátozva vagyok, nem mehet edzeni, nem mehetek nyaralni (oké tudom lehet menni pcr teszttel, de kinek van kedve ezzel bajlódni meg ha pozitív, akkor off az egész), szóval zsarolva érzem magam az oltást illetően. Ha már ennyire rám akarja tukmálni ez a világ az oltást, akkor lenne pár kérdésem, amiben tök jó lenne, ha meggyőznének (tudom nem gyakori kérdéseken kéne, hanem orvosoktól kérdeznem, de nem nagyon tud ezekre válaszolni senki).
1. Elképzelhető, hogy hosszú távon van mellékhatása az oltásoknak?
2. Miért nem vállalja senki a felelősséget, ha bármi bajom lesz az oltástól? Ha már megmondják, hogy nem mehetek sehova, akkor nem illene cserébe vállalni a felelősséget is?
3. Miért mondják, hogy önkéntes az oltás? Én kényszerítésnek érzem, mert tiltásokkal beleavatkoznak az életembe.
4. Letöltöttem, megnéztem a KSH halálozási statisztikát. Az elmúlt években ugyanannyian haltak meg havi szinten kb, 65 év felett haltak csak meg többen. Nem lenne elég csak a veszélyeztetettek beoltása?
5. 10 főnél nagyobb buliba nem mehetek, de a Deákon maszk nélkül nyugodtan ihatok több száz emberrel, mi ebben a logika?
6. Mi a logika abban, hogy éjféltől nem mehetek ki? Hiszen akkor úgyis kevesen vannak kint.
7. Nem lehet, hogy ez az egész inkább egy politikai vírus, arra hogy néhány cég jól megszedje magát?
8. Nem lehet, hogy ez egy emberkísérlet?
9. Nem lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy a piacot újraosszák a 'haveroknak'?
10. Mostantól mindig ez lesz a trend, hogy jön vmi vírus és lekorlátoznak mindenben?
Te értessz hozzá az a lényeg 571-es🤭
"Sohasem vetemednénk arra hogy elhallgattassuk azt akinek más a véleménye"🤣Ismerős a monológ?Ehhez képest pont az ellenkezője zajlik dehát aki burokban él annak ez fel sem tűnik mert megerőstést és jutifalit kér mint egy kis puli👏👏
Ez igen!Gratulálok!Kedves MTA-s Prof
Lehet vonulni innen a büdös pcsába.Senki sem kérdezte a véleményed ha nem tudsz kultúráltan válaszolni szitkozódás és rosszindulat nélkül.
Van valami az ótásban mert utána az összes megbolondul XD
/irónia/
Nem én sírdogálok amiatt, hogy teljesen jogosan nem engednek zárt téren belül oltatlan tömegeket találkozni maszk nélkül, amikor kész a hatásos és biztonságos oltóanyag.
Összeüthetnétek a seggeteket, hogy a kedvetekért van ez a kártyás szórakozás, és nem szimplán kötelező mindenkinek...
youtube.com/watch?v=kf6NDIiE3Tw
Hatásos és biztonságos XD
Ja annyi még hogy nekem van kert,medence,edzőgépek tehát ez a jutifalis dolog nem játszik nálam😂😂
Ti csak szerencsétlenkedjetek a kártyával tovább!Sok sikert hozzá!
Ti QR kódok vagytok XD
Ja és rajongói leveleket amelyben a halálomat kívánjátok nem fogadok mert olvasatlanul törölni szoktam illetve még annyi hogy minél kívántok nekem és annál tovább fogok élni bár ha nem engem az sem hat meg.További szép napot!😁
Nyugodjatok meg, srácok. Nem vet jó fényt egyik oldalra sem, ha a másikat pocskondiázza és jelzőkkel illeti.
Én úgy vélem, ha valakit érdekel ez a téma és elolvasta az 58 oldalnyi választ, esetleg még a linkeket is megnézte, mostanra már ki tudta alakítani a véleményét. Felesleges a másik oldalt győzködni. Javasolnám, hogy inkább arra használjuk ezt a fórumot, hogy megosszunk egymással új híreket, ha már a mainstream médiára nem lehet számítani, és a google sem a barátunk többé... És mutassátok meg ezt a kérdést másoknak is.
Ja és ne etessétek a trollokat! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!