Hosszú cikk, de érdemes az egészet elolvasni a teljes képhez.
Megjegyzés:
Az "Átlátszó" nem kormánypárti portál.
2021. máj. 19. 23:14
76/145 anonim válasza:
75 Hatásos propaganda anyag az oltás mellett.Ha kötelezővé tennék szerintem repülnének a kigyulladt kukák. Elolvastam influenzában nem hal meg senki, csak a szövődményeiben. És az mér jobb? Aki meghalt azt nem vigasztalja. A másik, hogy csak azokat számolják covid halottnak aminek a fő haláloka covid
És a cikk azt állítja a fertőzésen átesettnek nincs védelme sőt jobban megbetegszik másodjára Erre mi történik?Egy, a fertőzésből felgyógyult páciens vérében olyan speciális antitesteket találtak a tudósok, melyek nem csupán a SARS vírust voltak képesek megkötni (neutralizálni), hanem más, rokon koronavírusokat is.
2021. máj. 20. 00:18
78/145 anonim válasza:
#77 én azon röhögök, hogy már az a mantra, hogy CSAK AZ OLTÁS, különben meghalsz, vagy életed végéig megnyomorít a poszt-kovid, és olyan NINCS, hogy nem fogsz megfertőződni. :D:D:D És ha más módon próbálsz minél többet kihozni az immunrendszeredből akkor egy oltásellenes összeesküvés-elmélet hívő vagy. Beszarás mi folyik itt. :D
2021. máj. 20. 00:47
79/145 anonim válasza:
78.Ráadásul már lassan ott tartunk,hogy teljesen megvetően,lenézően tekintenek rám,hogyha véletlenül van pofám oltás nélkül egészségesnek maradni,ráadásul úgy,hogy a covid kezdete óta egyáltalán nem is volt semmi bajom.Micsoda viselkedés ez nem? Mikor megmondták,hogy az oltás az egyetlen megoldás. Elnézést kérek,hogy nem vagyok beteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!