Változott-e a véleményed a koronavírus veszélyességének mértékéről?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 13:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, már veszélyesebbnek gondolom.
Nem, eddig is veszélyesnek gondoltam.
Igen, nem gondolom annyira veszélyesnek már.
Nem, most se gondolom veszélyesnek és régen se gondoltam annak.
79 szavazat
1/47 anonim válasza:
Én mindig veszélyesnek gondoltam, a véleményem meg nem változott ezügyben. Ezért is tartom be az előírásokat, hogy se nekem, se a családomból senkinek ne essen baja.
2/47 anonim válasza:
Én magamra régebben se tartottam veszélyesnek, meg most sem, úgy gondolom, ha elkapnám, hamar túlesnék rajta. Egészséges vagyok, sportolok, nem szoktam beteg lenni, nem vagyok elhízott, nincs alapbetegségem.
DE: van egy rákos apám, akit én gondozok. Ha ő elkapná, szerintem nem élné túl. Én csak emiatt félek, és tartom be az előírásokat, és vagyok nagyon mérges a nagyszájú emberekre, akik csakazértsem vesznek fel maszkot a zsúfolt buszon, meg még azzal poénkodnak, hogy ráköhögnek másokra.
4/47 A kérdező kommentje:
#2-es nem a második része miatt írtam a mondandódnak, te legalább megérted azt a részét.
2020. szept. 25. 13:52
5/47 anonim válasza:
Én veszélyesnek gondoltam, de nem sokkal gondoltam veszélyesebbnek, mint egy influenzát. Most már sokkal veszélyesebbnek gondolom, főleg a szövődmények miatt, amiket még a tünetmentes fertőzöttekben is okozhat.
6/47 anonim válasza:
Görény megmonta a tutit ki is bannolták
7/47 anonim válasza:
Kezdetben mikor még csak a kínai kamuhíreket kaptuk meg terjedtek a videók a neten elhittem mindent. Már nem gondolom, hogy az intézkedéseken és a pánikon kívül bármi miatt nagyobb veszélyben vagyunk mint minden év influenzaszezonjában. Viszont az előbbiek borzasztó károkat okoznak folyamatosan.
8/47 anonim válasza:
Eddig sem tartottam problémásnak, most sem. Az emberi ostobaság viszont a világ összes vírusánál károsabb és veszélyesebb. Ha a média nem keltené a pánikot, ugyanúgy átestünk volna rajta, mint bármelyik szezonális influenzajárványon. Páran belehalnak, a lakosság többi részének meg sem kottyan, ez a természet rendje.
9/47 anonim válasza:
8-as, az USA-ban több százezren haltak meg. Van olyan spanyol, meg olasz város, ahol naponta több ezer ember fertőződik meg, a legtöbbjük sajnos meg is hal. Az is "csak pár" ember, ugye? Ha a te szüleid haltak volna meg a koronavírusban, akkor ezt mondanád, hogy nem nagy ügy? Meg csak médiahiszti? Nem hiszem!
10/47 anonim válasza:
"az USA-ban több százezren haltak meg."
Kétségtelen. Az viszont kérdés, hogy pontosan miben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!