Változott-e a véleményed a koronavírus veszélyességének mértékéről?
Nehéz eset vagy... Többször is hivatkoztak már erre az "illetőre",
több dolgot is olvastam(inkább végigszenvedtem) tőle. Ha tudod értelmezni az általánosságban szót, akkor nem írod meg ezt a kommentet. Jelen esetben értelemszerűen azt jelenti, hogy gyakrabban ír hülyeséget, mint jót. Nem egy oldalt sarlatánoztam le(jesszus:DDD)
, hanem azt, aki írta. Kapaszkodj meg: ez mind nem merült volna fel, ha meg is érted, amit írok. Puszi:)
Anyám! Hát én tévedtem, nem az oldalt sarlatánoztad le hanem egy Embert. Igazad van, óriási különbség! Én kérek elnézést!
A kérdésedre válaszolva: egyáltalán nem zavar, hogy a Szendi úr oldaláról tájékozódom! Ezzel kimerítettem mindent amire kiváncsi voltál! Ennyi!:D
@45 Mielőtt mások félreértenék, szólok: abban a tanulmány arról beszélnek, hogy szerintük ez a helyzet a civilizációs betegségek ÉS
a vírus együtthatása, azaz egy szindémia. Tehát mindkettő ellen kell tenni valamit-szükségesek a korlátozások a vírus ellen, de szükséges valamit tennünk a civilizációs betegségekkel szemben is. Ez a nézőpont azért vitatható, mert pl. a krónikus betegségek csak egy része vezethető vissza civilizációs,életmódbeli gondokra. Egyébként érdekes, érdemes elolvasni az eredeti tanulmányt.
#45 , én is így értettem, csak hiába állapítja meg ezt a cikk sajnos, mindig ez olyan mint az erdőtűz az USA-ban. Bár a tűz égette le a házakat és erdőt, de, hogy kialakult és ennyire el tudott terjedni sok oka volt.
Ezt alá is írom, de sajnos ez a mostani helyzeten nem sokat segít, mert nem lehet hirtelen annyi dolgot tenni hogy időben érjen valamit (kivétel talán a D-vitamin).
Talán még valami segítene gyorsan , ha mindeni elég pénzt kapna, hogy tudjon lakást venni, hogy ne a szüleinél kelljen lakni 18 év felett és a szülőknek legyen pénzük a gyerekeket valakire hagyni, ne a nagyira..
Azaz a célzott karantén feltételeit is meg kéne teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!