Sajád véleményed szerint mennyire veszélyes a covid 1-10-es skálán?
96 vagyok (se előtte, se utána nem kommenteltem), és teljesen egyetértek 97-tel, akkor is, ha ő nem velem. Pontosan az a baj, hogy egyik társaság sem hisz a másiknak, csak bizonygatja a maga igazát. Jó lenne, ha mindenki nyitott lenne a másik álláspontjára, és nem csípőből utasítaná el.
Én pártolom az oltásokat, azzal együtt, hogy nekem is van tudomásom negatív hatásokról, viszont azt a véleményem, hogy nincs más mód megállítani a járványt. És azt is gondolom, hogy a COVID sokkal veszélyesebb, mint az oltások. És kiszámíthatatlanabbak a hosszútávú hatásai is. Egészségügyi dolgozóként több rálátásom van ezekre a dolgokra, mint a többségnek.
"viszont azt a véleményem, hogy nincs más mód megállítani a járványt"
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez nem igaz. Ott az Ivermectin amit egyre több és több orvos használ és próbál kiállni mellette, viszont valószinűleg nem lesz elfogadva hivatalosan covid elleni gyógyszerként. Az oltások kizárólag akkor kaphatnak vészhelyzeti engedélyt, ha nincs más hatékony gyógymód. Hm hm... Utána lehet nézni, benne van az FDA doksiban.
105-nek: Az Ivermectin hatékonyságát klinikai vizsgálatban elemzik, egyelőre a gyártó által is elismerten kérdéses, hogy van-e pozitív hatása.
Az oltás nem gyógymód. Az oltás megelőzésre van.
104-nek: a felsoroltak nem az oltás, hanem a COVID járvány következményei. Pontosan az ilyen helyzetek megelőzése az oltások célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!