Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sajád véleményed szerint...

Sajád véleményed szerint mennyire veszélyes a covid 1-10-es skálán?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 22:53
 111/145 anonim ***** válasza:
23%

"Az kiabál a legjobban, akinek a háza ég."

Rátok annyiban vonatkoztatható ez a mondás, hogy azok, akik nem hisznek a járvány komolyságában, ezért nem tartják be az óvintézkedéseket, ezért nem akarják magukat beoltatni, azok valójában a járvány fenntartói, tehát azok miatt kellett az egyéb eü. ellátást "leépíteni", hogy a rengeteg COVID-ost el lehessen látni.

Tehát saját magukat kell okolniuk a kialakult helyzetért, nem másokra mutogatni, másutt felelőst keresni.

De ezt nem vagytok hajlandók megérteni.

2021. jún. 14. 21:59
 112/145 anonim ***** válasza:
69%

111. Hol olvastál olyat, hogy mi nem tartjuk be az óvintézkedéseket, meg nem hiszünk a járvány komolyságában? (Kétszer estem át rajta valószínűleg, egyszer igazoltan, tavaly meg még akkor, mikor nem tudtuk, hogy már itt van).

tehát azok miatt kellett az egyéb eü. ellátást "leépíteni", hogy a rengeteg COVID-ost el lehessen látni. --> Nettó hazugság. Mint írtam, anyámat végül a "nagy" első hullámos tetőzés közepette transzplantálták, nagyanyám meg akkor halt meg, mikor semmilyen hullám nem is volt. Persze tudom, szégyelljem magam, mert legyőztem a covidot, mert se a családomat, se a barátaimat, se engem nem tett lélegeztetőgépre, és szégyelljem magam, mert nem f.som össze magam a vírustól. Ennyi erővel a sok covidos áldozat is okolja magát, mert biztos egészségtelenül éltek és el voltak hízva meg nem mozogtak? Hagyjuk már...

2021. jún. 14. 22:06
 113/145 anonim ***** válasza:
75%
111: felőlem szégyellheted magad, ha akarod, de inkább amiatt, amiket írsz.
2021. jún. 14. 23:16
 114/145 anonim ***** válasza:
28%
112
2021. jún. 14. 23:18
 115/145 anonim ***** válasza:
71%
113 nah jól vissza vágtál neki... Ügyes kisfiú vagy.
2021. jún. 14. 23:37
 116/145 anonim ***** válasza:
79%
111-es már azért is baromság, amit írsz, mert tavaly tavasszal oltások se voltak de nagy, tömeges covidos megbetegedések se... Ennyit a hazugságokról.
2021. jún. 14. 23:48
 117/145 anonim ***** válasza:
24%

Tavaly tavasszal azért nem volt tömeges megbetegedés, mert időben bezárt az ország. Mivel sem az emberek, sem az egészségügy nem volt felkészülve egy akkora járványra, mint akár az őszi, pláne az idén tavaszi, ez volt az egyetlen jó megoldás.

Ismeritek?: "Nem is értem, minek készültem annyit a maratonra, mikor pedig simán lefutottam." - Ti így gondolkodtok, de ez téves megközelítés.

2021. jún. 15. 07:06
 118/145 anonim ***** válasza:
74%
117 jaja... Aztán júniusban vissza nyitott. Emberek lógtak egymás nyakában egész nyáron, aztán mégsem estünk le a térképröl. De látod, magad is bizonyítod: miattad is van lezárás, mert te ezt ideologizálod. Én meg azt, hogy te zárd magadra az ajtót, más meg élhessen. Aztán ha meghal, meghal. Te is meghalsz, csak addig lesz egy nyüglödös életed.
2021. jún. 15. 07:29
 119/145 anonim ***** válasza:
77%

117. Kik azok a "ti" és miből gondolod, hogy tudod, ki hogyan gondolkodik erről az egészről pontosan? Tévesnek ítélsz mindenkit magadon kívül, holott nettó valótlanságot állítottál. Nem, nem volt tavaly tavasszal rengeteg covidos, tehát senki miatt nem volt kialakult helyzet, ami miatt elmaradtak vizsgálatok, műtétek, kezelések. Mégis ez történt, és hagyjuk az oltásokat most, akkor még hírből se voltak. Ahogy tavaly szeptemberben sem... Se oltás nem volt, se tömeges megbetegedés, ahol pedig nagymamám élt (Békés megye) az ország egyik legalacsonyabb esetszáma volt mindvégig, cirka 10-20 közötti megbetegedéssel, ha jól emlékszem. Miért is okolja magát ezután bárki is? Viszont áldozathibáztató logikád mentén mondhatnád azt is, hogy a sok covidos halott és hozzátartozók is vessenek magukra, okolják magukat csak, hiszen az EU egyik legelhízottabb népe a magyar, kriminálisan egészségtelenül eszik, dohányzik, iszik, stb. Csoda, hogy sokan meghaltak?

Árnyalja azért a dolgot, hogy kvázi beismerted, hogy a totális lezárás pártján állsz, érthetőbbé teszi, miért írsz olyanokat, amiket. :) El kell viszont fogadnod, hogy az emberek többsége nem így van ezzel, és ép ember nem szeretné még egyszer úgy hazavágni a gazdaságot. Svédország is különutas volt és nem jött el nekik se a világvége.

2021. jún. 15. 10:35
 120/145 anonim ***** válasza:
23%

119-nek: Egyáltalán nem állok a totális lezárás pártján, csak értelmesen kellene élni ebben a járványhelyzetben. És nem zárkóztam be, nem is tehettem volna, mivel az eü-ben dolgozom. Viszont nem gondolom, hogy muszáj Horvátországba menni minden évben.

Nincs áldozathibáztató logikám, semmi ilyet nem írtam. Összekeversz egy másik kommentelővel, ő írta, hogy hibáztatni kellene a kövéreket.

Nem állítottam, hogy tavaly tavasszal Magyarországon rengeteg COVID-os volt. Éppenhogy azt állítottam, azért nem volt rengeteg COVID-os, mert időben bezárt az ország.

A svédek egy tartózkodó nép. Nem állnak egymás nyakára a boltokban, alapból tartják a távolságot egymástól, kicsi a népsűrűség, nagyon fejlett és gazdag az egészségügy. Ami náluk működik, nálunk nem működik.

118-nak: egész nyáron lógtak egymás nyakában az emberek, ennek ősszel meg is lett az eredménye (tudod, idő kell, amíg a hatás kifejlődik, az nem azonnali). Augusztus végén kezdtek emelkedni az esetszámok.

De mindegy. Benneteket úgysem lehet meggyőzni, ahhoz csekély az értelmetek, és nagy az egótok.

Ti és a hozzátok hasonlóan gondolkodók a járvány mozgatórugói.

Sajnos.

Koronavírussal összefüggő témában pedig, minél inkább lepontoznak valakit, annál biztosabb, hogy igaza van. Itt pont fordítva működik a véleményezés.

2021. jún. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!