Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek miért oltatja be...

Szerintetek miért oltatja be magát ennyi ember????

Figyelt kérdés

Ez számomra érthetetlen. Mikor sok orvos, kutató mondja, hogy milyen veszélyekkel jár az oltás, veszélyesebb, mint maga a vírus. Arról nem is beszélve, hogy ezek rendes engedélyt sem kaptak, és még diszkriminálják is azokat akik nem kérik.

Miért kéri ezt ennyi ember, amikor bizonyítottan veszélyes???

2021. máj. 11. 20:17
1 2 3 4 5
 31/50 sadam87 ***** válasza:
32%

Ezt nem csak a kormány mondja, hanem az összes szakértő és kutató is.

Ha a youtube videó nem tetszik, van tudományos publikáció is.

[link]

2021. máj. 12. 14:06
 32/50 anonim ***** válasza:
45%
Hogy nyáron mehessek gyakszira.
2021. máj. 12. 16:21
 33/50 anonim ***** válasza:
60%
31 es linkelj be még pár színészt is akik, elcsukló hangon, elregélik csak egy út van az oltás. Ja az ember mostantól úgy lesz életképes ha évente belenyomják a covid elleni oltást. Az hogy évente 60000 ember hal meg szív és érrendszeri betegségekben, és 30000 rákban, az már 90000 kutyát macskát nem zavart, színészek se morzsoltak el egy könnycseppet, ne cigizz, ne igyál stb.De most 28000 covid halott aminek nagy részét 27000 rákos szívbeteg, idő előtt, egészségügyi ellátás hiánya miatt meghalt ember teszi ki. Jelenleg Magyarországon 100 szor nagyobb esély van rák és szívbetegségekben meghalni mint covidban.
2021. máj. 12. 20:19
 34/50 anonim ***** válasza:
68%

Szakembereknek, tanulmányoknak nem hisztek, de a reklámoknak igen, hogy a zimmunerősítés. Holott a reklámoknak tényleg csak a pénzhajhászat a céljuk.

Ennek a kérdésnek tényleg milliószor jobb helye volt a Tudomány rovatban. Egyébként ki rakatta át? Szerintem nem a modik tették át maguktól, bár mindegy...

# 33

Az én közvetlen környezetemben több haláleset is történt az elmúlt néhány hétben, a COVID miatt (minden korosztályból).

Sajnálatos, hogy sok ember hal meg rákban, szív-érrendszeri betegségben, sokan idő előtt.

Viszont én még tényleg, de teljesen komolyan nem éltem át még soha, de soha olyat, hogy ennyi halál legyen a környezetemben!!!

Hogy egy igen közeli barátnőm gyászoljon, ezzel egyidőben Édesapám arról számoljon be, hogy több kollégája is elhunyt, ezzel egyidőben több volt tanárom is elhunyt, ezzel egyidőben a kerületemben egy velem egykorú politikus is elhunyt abból a pártból, akiket egy nagyon picit támogattam az önkormányzati választások során. Pedig a 2017 is erős volt, amikor elhunyt azt a nő, akivel összebarátkoztam, amikor Nagymamámat kísérgettem kemóra, majd rá 1 hónapra megtudtam, hogy egy volt ifistársam túladagolta magát majd rá 1 hónapra, hogy a volt gimis osztálytársamat megölték (ez utóbbi a hírekben is benne volt...) Meg a 2006 is, amikor a szűkebb-tágabb családban 4 haláleset is történt az év során. 2008-ban pedig Nagypapám halt meg és Nagymamám több barátnője is megözvegyült.

Tehát mindig felkapom a fejem a halálesetekre, nem lehet mondani, hogy csak most érintenek meg. Ilyet, mint amit a COVID okoz. Mini háborús állapotok.

Fent, akiket említettem, huszas, harmincas, negyvenes, ötvenes korosztályból való COVID-elhunytak. A harmincas korosztályból többen is.

2021. máj. 12. 20:53
 35/50 sadam87 ***** válasza:
52%

"31 es linkelj be még pár színészt is akik, elcsukló hangon, elregélik csak egy út van az oltás."

Belinkeltem a vakcina teszteléséről szóló tudományos publikációt. A másik oldalnak nagyon hasnlót nem sikerült. Persze a youtubehuszárok biztos ezerszer jobban tudják, mint az ezzel foglalkozó kutatók...

"Az hogy évente 60000 ember hal meg szív és érrendszeri betegségekben, és 30000 rákban, az már 90000 kutyát macskát nem zavart,"

Az nagyon szomorú, hogy ennyien meghalnak keringési rendszeri beegségben és rákban. Azt mondjuk nem tudom, attól mér lesz kevésbé durva, hogy covidban 30 ezren meghaltak (És a statisztikák alapján durván 30-50%-al többen halhatnak meg a járványban a valóságban, szóval inkább 40 ezer halottról van szó. És nálunk igazán szeptembertől indult be a járvány, szóval abból a 40 ezerből 39 ezer szűk 9 hónap alatt halt meg.)

Aztán nem tudom, feltűnt-e, de az utóbbi időszakban voltak ilyen krolátozásk. Azok némileg azért hozzájárulhattak ahhoz, hogy csak 28(40) ezer ember halt meg, nem mondjuk 100 ezer...

Az ráadásul, hogy a szív és érrendszeri, és dganatos betegket emlegeted, azért is mókdás, mert a covid iszonyatosan leterhelte a kórházakat, szóval például őket sem tudták a járvány miatt ellátni.

"nagy részét 27000 rákos szívbeteg"

Hasból én is tudok én is bátran adatokat írni. Mondjuk valószínűleg akkor én is teljesen alaptalan marhaságokat írnék...

[link]

Van bőven alapbetegség, az tény. Mondjuk a legmagasabb a magas vérnyomás, amibe azért önmagában ritkán halálos. És a hazai lakosság harmada szenved benne...

"Magasvérnyomás-betegségben pedig a lakosság 30-35 százaléka szenvedhet"

[link]

Azt mondjuk nem igazán éértem, hogy miért lenne attól sokkal jobb, ha a covid az alapbetegségekben szenvedőket gyilkolja le időnek előtte, de ezt hagyjuk is...

"Jelenleg Magyarországon 100 szor nagyobb esély van rák és szívbetegségekben meghalni mint covidban."

Azt, hogy ezt te hogyan számoltad ki, teljesen meghaladja az én felfogó képességemet.

(Egy tippem van: csak azt számoltad covid halottnak, akinek nem volt semmi ismert alapbetegsége. Az mondjuk eleve szép logika, hogy ha valaki teszem azt elhízott volt, vagy magas vérnyomású, és élhetett volna még 10-20-30 évet, azt sem számolod covid halottnak. Í Eközben a többlethalálozások egyértelműne magasabbak(!!!), mint a hivatalos covid halálozási adatok. ¯\_(ツ)_/¯

A slusszpoén: ha nem oltatod be magad, azzal nem csak magadat veszélyezteted (ez momentán tényleg az egyéni szociális problémád lenne), hanem többek között azokat az embereket is, akik miatt te aggódsz az írádodban. (És nem nagyon érdemes azzal jönni, hogy nincs bizonyítva, hogy az oltás csökkenti a vírus terjedését. Az izraeli, angliai, stb. adatok már elé egyértelműen mutatják, hogy de...) Bár az a logika is megérne egy misét, hogy ha már hazánk ennyire rosszul áll a keringési és daganatos betegségek ekzelésében, akkor minek aggódunk a covid miatt...)

Mit mondjak? Komolyan elkeserítő, hogy vannak, akinek ennyire nincsen társadalmi feleősségtudátuk.

2021. máj. 12. 20:57
 36/50 sadam87 ***** válasza:
6%

Részvétem. :(

2021. máj. 12. 20:58
 37/50 anonim ***** válasza:
2%

"(Egy tippem van: csak azt számoltad covid halottnak, akinek nem volt semmi ismert alapbetegsége. Az mondjuk eleve szép logika, hogy ha valaki teszem azt elhízott volt, vagy magas vérnyomású, és élhetett volna még 10-20-30 évet, azt sem számolod covid halottnak. Í Eközben a többlethalálozások egyértelműne magasabbak(!!!), mint a hivatalos covid halálozási adatok. ¯\_(ツ)_/¯"

Remélem, nem erről van szó, mert ha igen, kinyílik a bicska a zsebemben.

Engem nevelő nagyszüleim 76 illetve 75 éves korukban hunytak el, viszont Nagymamám huszonéves kora óta, Nagypapámat nem tudom, de talán negyvenes évei óta volt krónikus beteg. Egyikük allergiás asztmás és eleinte szabályosan járt hozzá a mentő, másikuk szívinfraktuson is átesett. Ha ők egy ilyen COVID-ot megkapnak, Nagyim huszonévesen, Nagypapám mondjuk 45 évesen belehalt volna. Így meg éltek 75 illetve 76 évig, teszem hozzá nem felhőtlenül, de eléggé boldogan.

Egyébként egyet magyarázzatok meg nekem.

Ha olyan egyszerű ez, hogy heti minimum heti 3 órát sportolunk, szedjük a C és D vitamint, elegendő zöldséget-gyümölcsöt eszünk és garantáltan nem lesz gond a COVID miatt (se szaglásvesztés fél évig, se szívizomgyulladás fél évig, se krónikus fáradtság szintén hónapokig), akkor MIÉRT NEM EZT REKLÁMOZZÁK az orvosok, immunológusok, kutatók világszerte? Szerintetek ez egy óriás-összeesküvés ellenünk? Szerintetek mindent tudnak az emberi immunrendszer működéséről, csak úgy tesznek, mint aki nem??????

2021. máj. 12. 21:05
 38/50 anonim ***** válasza:
4%

34 sajnálom, hogy 2017 óta arat a halál körülötted, ez szomorú.

35. Próbálj keresni valami fénysugarat, mert most nagy a sötétség körülötted.

2021. máj. 12. 21:08
 39/50 sadam87 ***** válasza:
23%

"heti minimum heti 3 órát sportolunk, szedjük a C és D vitamint, elegendő zöldséget-gyümölcsöt eszünk és garantáltan nem lesz gond a COVID miatt "

Szerintem főleg azért, mert nem így van. Nyilván az egészséges életmód nagyon sokat segít, de nem garancia arra, hogy nem lesz bajod a covidtól. Profi sporolók között is voltak, akinek egészen súlyos tüneteik lettek. (Persze nyilván sokkal kevesebben, mint az idősek, krónikus emberek közül, de akkor is.)

Hú, milyen frappáns érveid vannak! :D Ba tudod mit, inkább nem is erőlködök, reménytelen esetekkel nem érdemes! :D

2021. máj. 12. 21:24
 40/50 anonim ***** válasza:
33%

# 39

Én ezt tudom. ;) Ő, bocsánat, szóval én is úgy hiszem, mint te, de tévedünk.

Az oltásellenesek, a vírustagadók, a Gődényt követők stb viszont elmagyarázhatnák nekünk, hogy miért tagadják ezt a kutatók!

2021. máj. 12. 21:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!