Szerintetek miért oltatja be magát ennyi ember????
Ez számomra érthetetlen. Mikor sok orvos, kutató mondja, hogy milyen veszélyekkel jár az oltás, veszélyesebb, mint maga a vírus. Arról nem is beszélve, hogy ezek rendes engedélyt sem kaptak, és még diszkriminálják is azokat akik nem kérik.
Miért kéri ezt ennyi ember, amikor bizonyítottan veszélyes???
Én hiányolom azt a válaszlehetőséget miszerint: "mert kényszerítve/zsarolva vannak"
Mellesleg szerinted első válaszoló, hagynának nyilvános bárki által hozzáférhető helyen olyan adatokat/kutatási eredményeket amik hitelesek, és az oltás káros hatásairól szólnak?
Ember... Gondolkodj már el, országok ellen szerinted ki/melyik szervezet,cég, esetleg magánember bírna ellene menni,mikor pl csak Magyarország több milliárd forintot bír bármikor megmozgatni bármikor, szerinted mennyibe tart bezáratniuk egy oldalt/céget/magánembert? Vagy pl hiteltelenné tenni bárkit?
Vagyis nincsenek hiteles infók mert nem hagyják? Vagyis akkor senki sem tudja, hogy káros mert nincs kutatási eredmény sehol és nincs információ.... Ez egy csúnya öngól lett.
Na mutassátok a kutatásokat, vagy pedig gyártsatok otthon tovább konteókat csendben és féljetek az oltástól. De ez tiszta haszon, több marad az értelmes embereknek.
10-es valszeg csak egy regisztrációja van, csak a legtöbben már nem is válaszolnak se az ilyen kérdésekre, se a "válaszokra" és csak pontozgatnak, én se válaszolok sokszor csak pontozok.
Mellesleg hiába van több rege nem tud többször értékelni egy gépről.
Ezenfelül én téged sajnállak, idejössz ilyen hülyeségekkel vádalkozni mint hogy valakinek több rege van.... Szánalmas, de komolyan....
Akkor keresd meg őket, aztán pedálozz tovább. Hiteles forrás nélkül akármit csinálsz addig csak egy bizonyítást igénylő elmélet marad.
Szóval de, öngól lett.
Pilótasex: 6-os voltam. Most néztem rá a kérdésre, nem pontoztalak. (eddig)
Nem szokásom egyébként, főleg hogy jobb dolgom is van, főleg annál, hogy regisztráljak otthoni, céges gépről telefonról stb., és még fejben is tartsam melyikről milyen fiókkal lépek be.
Gondolom magadból indultál ki.
“ Nem kell kötekedni csak mert nincsenek érveid. Inkább maradj csendben akkor.”
De, pontosan voltak érveim. Csak neked nem tetszett. Neked viszont nincsenek, így személyeskedsz.
“Majd 20 év múlva a Covid oltás lesz az évek óta kipróbált. Valamikor el kell kezdeni ahogy a régieket is.”
.
Akkor 20 év múlva szívesen beoltatom magam, pont mint ahogy tetanusz és tbc ellen is tettem. Addig előre engedem szívesen a kísérleti nyulakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!