Szerintetek ez korona vírus lehet, vagy csak influenza/nátha? Múlthét péntek óta (ma szerda van) náthás vagyok, fáj a torkom, gyenge vagyok. Ma reggel óta nem érzek semmi illatot, és bármit eszek semminek nincs íze. 17/L
Azért remélem, ha visszahallod, hogy egy ismerősöd, akivel találkozol ezalatt, intenzívre kerül, tükörbe tudsz majd nézni...
Nem muszáj teszteltetni, nem muszáj orvoshoz menni, sokaknak legyőzi az immunrendszer.
De legalább annyi felelősségtudat legyen bennetek, hogy ha már az ellenkezőjéről nem bizonyosodtok meg, akkor maradjatok önkéntes karanténban, hogy másokat ne fertőzzetek meg! Ugyanis nem mindenki ússza meg egy náthával! Sokaknak kórházi ápolás kell hozzá, és vannak akik belehaltak.
És akkor a post Covid tünetekről még szó sem esett!
Az ilyeneknek köszönhető, mint Ti, hogy így el tudott terjedni!
Igen, lehet, hogy csak nátha... De lehet, hogy nem! Ezt teszt nélkül nem lehet megmondani. Teszt azért kellene, hogy ez kiderüljön! Pont azért, hogy másokat ne fertőzzetek el vele!
#34 Teljesen igazad van, mindennel egyetértek amit írtál!
Felolvastam anyukámnak, azt mondta hagyjam már őt békén ezzel az egész koronával, hülye vagyok hogy ide írogatok idegeneknek, miközben nem is vagyok koronás..
Megkértem ne menjünk most sehova, de azt mondja őt nem érdekli ez az egész hagyjam már békén. Anyukámnak is vannak tünetei..végtag fájdalom, fejfájás, éjjelente elmondása szerint lázas mert rázza a hideg, köhög és náthás ő is.
Az előbb hívta őt a testvére, hogy az anyukájának (vagyis a nagymamámnak) 38 fölötti láza van, de ennek ellenére is csak azt hajtja, hogy influenza szezon van és a mamám meg azért lázas mert megfázott a szobába🙄 Nagyon félek hogy nem e tőlünk kapott el valamit, ugyanis szombaton voltunk nála. Nem öleltük meg és nem adtunk neki puszit, de anyukám hozzáért az arcához és a kezéhez is.
Most megint beszéltem anyukámmal és azt mondta hogy ha akarom holnap felhívhatjuk az orvosom, mondtam neki hogy mindenképp hívjuk fel! Kíváncsi leszek!
No problem. Mindenki a saját kárán tanul, látod?
Te is. Anyukád is. A nagymama is. Így működik az ember. Ameddig csak a téveben látjátok, hogy járvány van és bizony emberek hallnak bele, addig kételkedtek és nem veszitek elég komolyan. Mert úgyis csak egy nátha a világjárvány közepén, hogy nem érzed a szagokat. Mert úgyse rendel a háziorvos.
Aprópó, hirtelen rendel a háziorvos? Pár üzenettel feljebb még szenttül állítottad, hogy nem rendel. 🤨
25ös vagyok.
Velem ne szájalj, kisasszony!
Amúgy milyen helyzetről beszélsz??
Hogy anyukád ellenőrzés mániás, és nem enged el a szoknyája mellől?
Ezt csak TE tudod megváltoztatni. Amúgy sajnálom...
Vagy a Covidra gondoltál?
Nyugi, 38 éves egészséges nőként (nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt sem) 3.5 hétig voltam beteg a covid miatt, 10 napig voltam lázas, és épphogy megúsztam a kórházat (bevitt a covid - mentő...).
Szóval nem kell bemutatni a covidot, megismertem decemberben...
Hívd fel holnap reggel az ügyeletet! Fognak küldeni mobil tesztelőt. Ingyen van.
#38 köszönöm szépen nagyon kedves vagy, bocsi ha bunkó vagyok most csak idegesít ez az egész ahogyan anyukám áll hozzá a koronához és nem veszi komolyan ezt az egészet..
Milyen ez a mobil tesztelő? Hogyan működik?
Szia!
Nekem olyan volt, hogy jött 2 orvostanhallgató egy kis fekete autóval. Be kellett ülnöm az autóba a parkolóban, és ott levették a mintát az orromból. Eléggé fájt, de kibírtam.
Pár mp után mutatta is, hogy pozitív... Hát, nem voltam boldog, de sejtettem... Utána rögtön haza kellett mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!