Szerintetek ez korona vírus lehet, vagy csak influenza/nátha? Múlthét péntek óta (ma szerda van) náthás vagyok, fáj a torkom, gyenge vagyok. Ma reggel óta nem érzek semmi illatot, és bármit eszek semminek nincs íze. 17/L
#11: A legionellának mi köze a másikhoz? Ne beszélj hülyeségeket!
Például se ez, se az influenza nem jár ízlelés és szaglásvesztéssel!
Angylom, felhívtad már a háziorvost?
Nekem se volt szaglásom, covidos vagyok.
Felhívnám a mélyentisztelt figyelmedet, hogy nem TE és nem a tizenéves korosztályod fog belehalni ebbe a betegségben.
Illetve nem is én, huszonévesen. Megis ágynak döntött a covid betegség, napokig alig bírtam kikellni az ágyból, nem volt szaglásom, fájt mindenem, nem bírtam enni, fulladtam, fulladok most is, egy héten keresztül 38 fokos és a feletti lázam volt!
A lőtéri kutyát se érdekli, hogy már érzed az ízeket és anyád mot mond! Mert mondom, NEM TE fogsz bele halni, hanem az idősebbek!
A édesanyám kórházban van egy hete, két oldali tüdőgyulladással!
Kutyakötelességed felhívni a házi orvost! Ne szórakoztass itt minket a mese délutánoddal, hogy "kicsit jobban vagy, meg noncs orvos, meg anyád szerintnem rendel"! Senkit nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!