Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez korona vírus...

Szerintetek ez korona vírus lehet, vagy csak influenza/nátha? Múlthét péntek óta (ma szerda van) náthás vagyok, fáj a torkom, gyenge vagyok. Ma reggel óta nem érzek semmi illatot, és bármit eszek semminek nincs íze. 17/L

Figyelt kérdés
Szerintetek csak megfázta és influenzás vagyok, vagy korona vírusos?

2021. márc. 17. 15:35
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
#19 anyám nem hagy békén, mert hogy ezzel sok kórházban van meg hogy sok fel se bír kelni az ágyból meg hogy nem vagyok lázas se ezért nem kell felhivni, ez csak nátha és hogy ő is náthás és ez nem korona!
2021. márc. 18. 12:16
 22/43 anonim ***** válasza:
92%

Azért kommentelek, mert a TE műbalhéd nem érdekel, hercegnő. Minek írsz ki kérdést??

Megírták itt neked majdnem 20-an, hogy esélyes, hogy ez COVID és TE és picsogsz! :) Hogy az orvos nem rendel! Meg anyukádág szerint ez nátha! Elmész te tudod hova! Az én anyukám meg kórházban van ez a szar miatt!

Ha nem hívod fel az orvost, amikor anyád náthás, TE meg nem érzed a szagokat ÉS a jó édes családod továbbra is eljár otthonról (mert miért ne járna), akkor TE is, a jó édes anyukád is felelős lesz!

2021. márc. 18. 12:54
 23/43 A kérdező kommentje:
#22 nem tehetek róla hogy anyám nem hiszi el hogy korona és mindent kitalál, például hogy amikor náthás ő sem szokta érezni az ízeket és a szagomat
2021. márc. 18. 13:09
 24/43 A kérdező kommentje:
Szagokat*
2021. márc. 18. 13:09
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Basszus... 1 év múlva "felnőtt" leszel!

Hívd fel a dokit egyedül! Ennyire gyerek vagy még, hogy anyukád mondja meg, mit csinálhatsz, és mit nem?

Állj elé, és mondd meg, hogy ezzel mások életét is veszélyezteted, és ő is!!!

2021. márc. 18. 14:25
 26/43 A kérdező kommentje:
#25 most nagy a szád, most nagy a szád Aranyom, de ha te lennél ebbe a helyzetbe, neked sem lenne sok beleszólásod!
2021. márc. 18. 14:42
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Van itt még, aki nem érti, miért terjed ilyen gyorsan a brit mutáns? Azt hiszem, a kérdező esete sok mindenre magyarázatot ad. Nekem is van ilyen ismerősöm, aki egyértelműen Covidos, mégsem foglalkozik azzal, hogy ne terjessze. Bár most kicsit megszeppent, mert az egyik közeli rokona kórházba került, már a mobiltelefont sem tudja felvenni. Ő fertőzte meg.
2021. márc. 18. 14:49
 28/43 A kérdező kommentje:

#27 miből gondolod hogy az illető covidos?

Én nem tudnám senkinek tovább adni, mert most nem megyünk rokonokhoz, csak ugye boltba.

2021. márc. 18. 14:59
 29/43 A kérdező kommentje:
#28 folytatom..es ott meg ugye nem tudom senkinek se tovább adni, szóval miattam nem fog meghalni senki
2021. márc. 18. 15:00
 30/43 anonim ***** válasza:
Az ismerőse kórházba kerülése után neki is pozitív lett a tesztje. Addig nem tesztelt, ízlelésvesztés, enyhe száraz köhögés ellenére. Most meg van ijedve, hogy miatta let nagyon beteg az unokatestvére.
2021. márc. 18. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!