Szerintetek ez korona vírus lehet, vagy csak influenza/nátha? Múlthét péntek óta (ma szerda van) náthás vagyok, fáj a torkom, gyenge vagyok. Ma reggel óta nem érzek semmi illatot, és bármit eszek semminek nincs íze. 17/L
Azért kommentelek, mert a TE műbalhéd nem érdekel, hercegnő. Minek írsz ki kérdést??
Megírták itt neked majdnem 20-an, hogy esélyes, hogy ez COVID és TE és picsogsz! :) Hogy az orvos nem rendel! Meg anyukádág szerint ez nátha! Elmész te tudod hova! Az én anyukám meg kórházban van ez a szar miatt!
Ha nem hívod fel az orvost, amikor anyád náthás, TE meg nem érzed a szagokat ÉS a jó édes családod továbbra is eljár otthonról (mert miért ne járna), akkor TE is, a jó édes anyukád is felelős lesz!
Basszus... 1 év múlva "felnőtt" leszel!
Hívd fel a dokit egyedül! Ennyire gyerek vagy még, hogy anyukád mondja meg, mit csinálhatsz, és mit nem?
Állj elé, és mondd meg, hogy ezzel mások életét is veszélyezteted, és ő is!!!
#27 miből gondolod hogy az illető covidos?
Én nem tudnám senkinek tovább adni, mert most nem megyünk rokonokhoz, csak ugye boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!