Tényleg ennyire nem akarják beoltatni magukat az emberek? És az influenza oltás? Azt is beadják mindenkinek, mert jó...a vírus meg veszélyes lehet...
Miért adnák be mindenkinek az influenza ellenit? Annak adják be aki kéri. A vírus ellenit is annak adják aki kéri.
Én egyiket sem!
Az emberek többsége bizalmatlan egy olyan oltással szemben, aminek a mellékhatásairól kevés információ áll rendelkezésre. Ráadásul nem is mindenkinek adható, pl. 18 év alatt (ha jól tudom), várandósok, szoptató anyák, vagy aki allergiás valamelyik összetevőjére. Van, aki azért nem adatja be, mert ellenjavallt utána 2-3 hónapig a teherbeesés, és akik régóta várnak egy gyerekre, nyilván nem fognak amiatt lemondani róla.
Én mondjuk még életemben nem kértem egy influenza oltást sem. Most se fogok sorba állni a vakcináért, mert várandós vagyok, ráadásul alapból van gyógyszerallergiám is. Ha voltam is koronás, átestem rajta tünetmentesen.
Nem, nem akarom beoltatni magam. Családostul átestünk rajta. Tulajdonképpen az egy estés lázon, étvágytalanságon és íz és szagvesztésen kívül nem volt más tünetünk. Ellenben, mivel egymás után jött, 37 napig voltunk karanténban.
Az oltás sem véd 100 sz@zalékosan,az is csak bizonyos ideig hatékony. Akkor minek?
Kérdező! Te hülye vagy, vagy hülye vagy?
Az influenza oltást szezonálisan adják minden évben annak, aki kéri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!