Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nem akarják...

Tényleg ennyire nem akarják beoltatni magukat az emberek? És az influenza oltás? Azt is beadják mindenkinek, mert jó...a vírus meg veszélyes lehet...

Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 10:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Azt sem tudják megmondani, hogy meddig védenek ezek a kotyvalékok.
2021. febr. 27. 10:38
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Mert nem segít a vakcina..

Egy ilyen gyorsan előállított vakcina számomra nem megbízható. Honnan tudnánk hogy milyen mellékhatásai lehetnek? Nem most, hanem akár 1 év múlva!? Az, hogy Cilike azt mondja biztonságos, hát vele nem sokra megyünk. És másnak sem hiszem el, nem fogom a testem telenyomatni minden sz*rsággal.

2021. febr. 27. 10:40
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Számomra is ellenérzést vált ki, hogy a csapból is az folyik, mennyire jó az oltás, így véd, meg úgy véd, közben meg semmit nem tudnak róla (rövid- és hosszútávú mellékhatások, védettség ideje)
2021. febr. 27. 10:45
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert buták. Pont.
2021. febr. 27. 10:52
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Látom megjött egy oltásfanatikus lepontozni mindenkit
2021. febr. 27. 10:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Még csak az hiányozna hogy az influenza elleni kötelező gyerekkori legyen, egyszer adattam be 1-hónapra rá elkaptam az influenzát majdnem belehaltam...

A korona ellenit már csak azért se adatom be mivel nincs rendesen tesztelve hosszútávon, esetleg 10-20 év múlva.

Ezen felül annyira tolják tukmálják, már már fenyegetnek vele, hogy az már brutális, általában meg amit ennyire tolnak az emberek képébe hogy vegyed kérjed az egész egyszerűen sz@r.

2021. febr. 27. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

Magyarorszagon ez a kerdes szabotalva lett az akarsz-e oltast kerdesbol kinai meg orosz vakcina jo lesz-e kerdesse.

En oltasparti vagyok. Istennek hala Angliaban az angolok szinte mind akarjak, csak a fekete kisebbseg idegenkedik, es az azsiaiak egy resze.

Na de itt szo nincs se kinai, se orosz vakcinarol.

En beadatom, es barmikor barmilyen oltast. Eredeti hirforrasbol tajekozodom, es utana annyi bizalmat adok, amennyire semmi kedvem a betegsegeket elkapni.

2021. febr. 27. 12:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem, nálam az nem tiszta, miért mondják, hogy be kell adatni,be kell adatni, mintha ez nem lenne törvényszerű, az ismerőseim családom körében ez tök evidens. Megnéztem mi van más országokban, tényleg rengetegen meghaltak, a spanyol nátha sem lett volna olyan amilyen ha előbb tudják kezelni és kordában tartani. A mai Magyaroszágon mintha a nép fele azt hinné, ezt csak úgy nyomatják játékból, az embereket fárasztják, meg pénzlehúzás. Ez mind így exact nem igaz, még is lehet hogy sokan így gondolkodnak??
2021. febr. 27. 12:38
 19/21 A kérdező kommentje:
15os 14es inkabb onjelolt moderator... :D de szerintem nem kell mindent elhinni..csak a kinai lett hamar keves teszttel forgalmazva, de ha eszrevettetek kevesebb mint egy ev alatt kifejlesztettek a vakcinat. Ugye mert tobb hasonlo virus ellen is csibaltak mar. Az emberek nem biztos hogy tudjak ez olyan mntha lenyelbel egy fel kigyot folyadekkal sok bajod nem lehet max kikaksizod. Persze ha egy egesz kigyot nyelsz le az nem tanacsos. Megemeszted a kigyot. Ha csak egy fel, mert ha egesz lenne megmarna,. De igy csak dolgozik a szervezet, hogy megolsja a dolgot. Igy mukodik a vakcina is. Miert gondoljak, ez koltoi kerdes, az emberek hogy az orvosok feluletesek, hulyek, vagy rosszat akarnak. Vajon az algopirint minek talaltak ki, vagy minek van az inzulin, vagy a hashajtot minek talaltak ki? Hogy ha meggyogyulj toluk. Ez a helyzet az oltassal is. A cel az egeszseg megorzese.
2021. febr. 27. 22:09
 20/21 A kérdező kommentje:
En fiatalnak szamitok, de szerintem gyerekkoromban sokkal kevesebben voltak onjelolt egeszsegugyisek, meg orvosgyulolok, de lehet csak veletlen rosszul latom. Akkor meg nem volt internet mikor gyerek voltam.... 30vagyok :D
2021. febr. 27. 22:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!