Már nem bírom ezt a soványságot! Mit tegyek hogy ne így nézzek ki?
Figyelt kérdés
16 éves lány .. 37 kg .. 158 cm ...
Már nagyon unom :(
Annyira szeretnék vagy 10 kg-val több lenni.. nem állnak jól a ruhák .. sok fiú ezért nem akar velem járni .. azt mondják szép vagyok csak nagyon vékony!
Mit tehetnék hogy fel csússzon pár kiló? :(
kérlek segítsen az akinek sikerült hízni .. Már nagyon rossz .. :'(
2010. aug. 17. 12:00
11/11 anonim válasza:
en is sovany vagyok , voltam orvosnal is es nincsen semmi problemam, szerencser, amm nekem az egesz csaladom ilyen:p nekem a hatterbe vannak a genek. Nem az alenyeg hogy sok cukros dolgot egyel, hanem hogy valtozatosan ami jol esik csak figyeld hogy egeszseges legyen, tobbszor egyel naponta kevesett vagy ammenyi epp akkor jol esik ( en a nyaron orankent ettem es 3 honap alatt4 kilot szedtem fel).Es ha gondolod sportolj is, az is jott tesz ;)sok szerencset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!