Hatalmas herpesz jött ki a számon, (sokszor szokott) most viszont nincs időm kivárni az egy hetet mire nyomtalanul eltűnik.3 napom van, hogy legalább ne nézzek ki gusztustalanul, fontos randim lesz. Mit tegyek? SEGITSÉG!
patika, hólyagosodásra homeopátiás gyógyszer, és herpesztapasz a szádra. szedj mellé valamilyen vitamint is, hogy a szervezeted hamarabb legyűrje (akár c-vitamin is jó) és talán elég a 3 nap.
fogkrém, meg fokhagyma, meg nem tudom milyen házi praktikákat szerintem most hanyagold.
A duzzanat 3 nap alatt elmúlik jegeléssel - az, hogy melyik házipraktika jó, gondolom már kitapasztaltad - nekem a fogkrém vált be. Viszont a sósborszeszt nem ajánlom, csúnya , mély hegeket okozhat!
Későbbiekben( vagy akár még msot, amíg látszik) menj el bőrgyógyászhoz, biztosan ír fel immunerősítőt ( ált, isoprinosine-t, és telviran-t szoktak) - nem olcsó, de nekem majd 1 évig egyáltalán nem jött ki a herpeszem, és az elmúlt máafél évben is csak 2 szer - ez hatalmas eredmény ahhoz képest, hogy előtte min. 2 havonta előjött.
Huppsz egy kicsit késve írok... bocsi, de nem néztem...
A virágra gondoltam, tehát nem a kenceficékre...:S
Egyébként, hogy sikerült a randid? :)
gyógyszertárban lehet venni egy naturlandos herpesz krémet, természetes gyógynövényekkel, nem is drága, pár száz forint, nekem rögtön levitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!