Rossmannban lehet e masszázsolajat kapni és ha igen milyen választékok vannak? Megéri e ott venni vagy inkább gyógyszertárba nézzek körül?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 09:02
1/2 anonim válasza:
A paprikaolajjal vigyázz, nagyon, saját tapasztalatból írom. bekentem vele mindkét combomat, és kb 5 perc múlva az ügyeletet hívtam fel hogy segítséget kérjek. Ordítani sem tudtam, úgy égett. Aztán a kezem is, amivel bekentem. Egész éjjel hűtöttem magam.
2/2 anonim válasza:
Lehet már venni mindenféle drogériába masszázs olajat,de közel sem olyan jók, mint amiket masszázs boltban kapsz. 1. válaszoló: valószínűleg allergiás vagy a paprikára. Ezért van minden olajra ráírva,hogy használat előtt egy kis helyen próbálja ki a bőrön.
Egyébként ha masszírozni akarsz tudok egy isteni masszőrt ajánlani. Nagyon nagyon jól csinálja és egyáltalán nem drága (30 perc 2500 60 perc 4000 ft nála). Helyileg Budán 11.ker van. Nem akarok neki reklámot csinálni,de priviben szívesen megadom a nevét és számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!