Mit tegyek, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy csontváz?
Röviden: 173 cm vagyok és 60 kiló. 19 éves létemre bármelyik 14 éves magasabb nálam. Legalább 3, de inkább 4 évvel fiatalabbnak néz mindenki. Mondanom sem kell, ez nem kifejezetten előny a csajozásnál, mondhatni levegőnek néznek. Nagyon vékony vagyok, de szerencsére viszonylag izmos.
A kortársaim között folyamatos kisebbségi érzésem van. Az utánam következő "legkisebb" is kb. 10 kilóval több nálam, mindenki magasabb, vannak köztük testépítők. Gyereknek érzem magam, őket meg jóval "nagyobbnak", holott legtöbbüknél még idősebb is vagyok. Érzem, hogy sehol nem vesznek komolyan, még a lányok is magasabbak nálam.
Ezzel mit csináljak? A magasságon gondolom nem sokat változtathatok, de hogyan lehetnék egy kicsit több kiló? Miért lettem ilyen? Normális ez?
Én is ilyen vagyok az istenért nem bírok hízni..
Amikor volt időm akkor lejártam edzőterembe, odafigyeltem az étkezésre napi 3 főétkezés + étrend-kiegészítők
Heti 3 alkalommal edzés 3 hónap alatt sikerült 5 kg hízni..
De sajnos anyagilag ezt nem lehet bírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!