Már nem bírom ezt a soványságot! Mit tegyek hogy ne így nézzek ki?
16 éves lány .. 37 kg .. 158 cm ...
Már nagyon unom :(
Annyira szeretnék vagy 10 kg-val több lenni.. nem állnak jól a ruhák .. sok fiú ezért nem akar velem járni .. azt mondják szép vagyok csak nagyon vékony!
Mit tehetnék hogy fel csússzon pár kiló? :(
kérlek segítsen az akinek sikerült hízni .. Már nagyon rossz .. :'(
Szívesen adnék neked pár kilót... :(
Szerintem valami pajzsmirigy problémád lehet, kérd orvos segítségét. Egyél sok szénhidrátot, és minél többet próbálj meg enni. Olyan kajákra van szükséged, amik építenek. Zsír is fontos.
Én adnék neked szívesen 10 kilót, ha kérsz többet is.
Amúgy amik hízlalnak: tészta tészta tészta
Meg ha az esit órákban eszel, lefekvés előtt. Meg a sör (bár azt egy 16 éves lánynak inkább nem ajánlgatom, meg nem is az a cél, hogy rászokj az ivásra). Szóval, kenyér, tésztaételek, vagy köretnek inkább tészta, édesség, chips, stb. És ha hízni akarsz, akkor ezeket lefekvés előtt edd.
amit az előzőek leírtak, az mind jó és fontos, de ne légy ennyire letörve:) a korodban van egy csomó fiú akik elég vékonyak. A kilók meg csak jönni fognak, ha legalább a felét kiprobálod, amit leírtak az előzőek. De arra figyelj, hogy ne hízz el, mert ilyenkor könnyen át lehet esni a ló másik oldalára.
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!