Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudom rendesen...

Miért nem tudom rendesen kipihenni magam?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Azt vettem észre hogy hiába alszok 9-10 órát, ugyan olyan fáradt vagyok mintha csak 6-8 órát aludnék és nagyon hamar el is fáradok. Régebben nem volt ilyen és ez nagyon ijesztő számomra, hogy már este 7-kor is rettentő fáradt vagyok és ha elalszok simán fel sem kelek reggelig, reggel pedig megint nagyon fáradt vagyok újra, maximum 2-3 órán keresztül érzem jól magam.

Korábban sportoltam rendszeresen, de november óta nem igazán csinálok semmit, illetve nem nagyon szedek vitaminokat.

Tudtok valami ötletet ami esetleg segítene, vagy érdemes lenne felkeresnünk egy orvost?

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. jan. 25. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Mert csak punnyadtok a "távoktatásban".
2021. jan. 25. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:

B12-vitamin hiány is okozhat ilyet. Táplálkozással főleg a húsfélékkel tudod bevinni a szervezetedbe ezt a vitamint. Mennyi húsfélét eszel? Ha keveset akkor érdemes lehet B12-vitamin szintet nézetni.

Ezen kívül még pajzsmirigy alulműködés is okozhatja ezt.

2021. jan. 25. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!