Ötletek az éjszakai sokszor felkelésre?
Figyelt kérdés
Éjszaka alvás közben skszor felkelek.. (5-6) ugyan vissza alszom utána de nem tudok olyan mélyen aludni illetve nem is pihenem ki magam annyira mint elötte.. Valakinek van valami bevált vitamin vagy étrend kiegészítő az alávás minőség javítására? Edzeni 2 naponta járok, fizikai munkát végrek szóval a mozgás az megvan. Kávét napi kettőt iszom reggel és délben szóval sz sem luddas. Lefekvés előtt nem estem magam tele.. Köszönöm a építő jellegű hozzászólásokat.nov. 27. 22:29
1/3 anonim válasza:
Telefonozol, vagy tv-l alvás előtt? Vannak gondjaid és ezzel kapcsolatos gondolataid?
2/3 anonim válasza:
D vitamin hiány lehet ilyen pl.
De én amikor vas hiányos voltam akkor is ez volt, pedig a vashiány pont fáradtságot eredményez.
Szerintem menj el házirovoshoz és kérd meg, hogy mindent írjon ki, amit csak lehet és akkor jobban fogod tudni. Amúgy se árt néha egy nagy labor. De ne csak nagy labort kérj, mert abban nincsenek benne vitaminok stb. Mond, hogy az összes vitamint és ásványianyagot kéred, amit ki tud írni.
3/3 anonim válasza:
Kell egy rutin. Napkozben mindig ugyanakkor enni. Lefekves elott kb fel oras esti rutin ami mindig ugyanaz es nincs benne kepernyo.
Illetve mindez semmit sem er ha a mentalis egeszseged nijcs rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!