A B-vitaminnak alapból undorítóan büdösnek kell lennie, vagy tényleg megromlott?
Figyelt kérdés
Először egy AI-t kérdeztem erről és ő azt állította, hogy romlott. Ami azért furcsa, mert tegnap vettem. Bontatlan csomag volt. Még két év szavatossági idővel. Viszont irtó büdös. Mi az igazság?nov. 28. 07:17
2/5 A kérdező kommentje:
OK, köszi. Akkor megnyugodtam. :)
nov. 28. 07:20
3/5 anonim válasza:
Nem, annak alapból van egy jellegzetes szaga
4/5 anonim válasza:
Tényleg büdös. Attól se ijedj majd meg, hogy ha pisilsz. Az meg rikító sárga lesz. A B vitamin már csak ilyen sajnos.
5/5 anonim válasza:
Melyik B vitaminra gondolsz? Mert 8 fajta B vitamin van. ( Vagy a b vitamin komplexre gondolsz?) Van amelyik tényleg büdös, illetve jellegzetes szagú. Azt hiszem a b6, vagy b12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!