Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg helytelenül cselekedtem?

Tényleg helytelenül cselekedtem?

Figyelt kérdés

Múltkor a szomszédom otthon szült meg, a mentő úton volt. Egyedül volt otthon, úgy hívott fel, hogy menjek mert már kint van a gyerek és egyedül nem boldogul. Átmentem és valóban ott volt a gyerek, azonban az volt a gond, hogy a lepényt a kutyusa szájába vette és elszaladt vele a kertbe hátra. Amikor kérdezték a mentősök és elmeséltem akkor kiakadtak rám, hogy miért hagytam és miért nem vettem el tőle.

Most tényleg el kellett volna venni tőle? Amugyis mit tudnak kezdeni a lepénnyel? Ne mondja nekem azt senki, hogy az olyan fontos.

tegnap 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
45%
Jó a fantáziád,de legközelebb jobb sztorit találj ki.Esetleg elgurult a gyógyszered? Aludj inkább és álmodj még egy jobb történetet!
tegnap 23:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem kitaláltam, ez tényleg így történt.
tegnap 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!