Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kockázatos a covid oltás?

Kockázatos a covid oltás?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy volt olyan aki meghalt az oltástól vagy lebénult az arca, strokeja lett, stb? Vagy ezek mind kamu sztorik? Én nem vagyok oltás ellenes, független vagyok, de nem tudom mit higgyek

2021. jan. 22. 17:17
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
57%
#19 Arról nem én tehetek, hogy te nem látsz, vagy nem akarsz látni. Tudod az a ciki, amikor benyalsz mindent, amit eléd teszek és azt hülyézed le, aki tényleg látja, hogy valami nem oké a vakcinával. :D Írtam, nézd meg Kamala Harris oltását. Hogyan magyaráznád azt, amit a nővér "oltás" után csinál a fecskendővel? Nem vitázom veled, de tényleg érdekel, hogy miért az hülye, aki észreveszi azt, ami a fecskendővel történt, miért nem az, aki nem akarja észrevenni?
2021. jan. 22. 18:39
 22/50 anonim ***** válasza:
20%

Az orosz- és kínai oltások minöségéröl nem tudok nyilatkozni, hiszen nem orvos sem vagyok és én sem ismerem ezeket.

Szerintem azért ezzel kívánják oltani a népet, mert olcsóbb, van belöle elég, és ez már a választási kampány része is.

Ha sikerül a terv, akkor lehet majd megint brüsszelezni, merthogy az EU-s oltások egyértelmen drágábbak a keleti féléknél. Meg hát ha sikerül hamarabb beoltani egész Mo-t, mint az EU más országait, akkor van lehetöség szidalmazni a másikat.

2021. jan. 22. 18:44
 23/50 anonim ***** válasza:
15%

Pontosan mit is kéne megmagyarázni rajta, @21?

De, el kell keserítselek: az a hülye, aki úgy, hogy fingja sincs a témáról, benyal mindenféle gagyi összeesküvés elméletet.

2021. jan. 22. 20:52
 24/50 anonim ***** válasza:
50%
#23 Hagyjuk, gondolom meg sem nézted a videót, mert azt sem tudod, mi vele a probléma. Én nem hülyézlek le, de igazán kinyithatnád a szemed. Elég sok hiteles videó van kamu oltásokról, ne csak nézz, láss. Bár neked hiába is mondanám, ha Kamala oltásánál sem veszel észre semmi furcsát.
2021. jan. 22. 20:59
 25/50 anonim ***** válasza:
25%
Jaja, hiteles videó... Nagy az Isten állatkertje...:D
2021. jan. 22. 21:07
 26/50 anonim ***** válasza:
30%
#25 Na igen, ha megnézted volna, akkor tudnád, hogy hiteles. De hát ja, ennyi telt csak tőled, hogy ezt ideböfögted. :D Kiszálltam a nevetséges "vitából". Aki nem akar látni, az nem is fog. Ennyi.
2021. jan. 22. 21:12
 27/50 anonim ***** válasza:
0%

Meg is néztem a Kamalás videót, láttam, hogy hiteles, csak éppenséggel semmi különös nem történt rajta.

Aki látni akar, az azt is látni fogja, ami nem létezik:D

Élj csak tovább a nevetséges kis álomvilágodban, ahol lapos a Föld,

a Balaton nem létezik, stb.

A tényeket nem a te képzeleted szabja meg.

2021. jan. 22. 21:22
 28/50 anonim ***** válasza:
50%
#27 A vak is látja, amit te nem. Tényleg vicces, hogy azt nevezed hülyének, aki hiteles bizonyítékot mutat. Egyszerűen nem értem a hozzád hasonló embereket. Felsoroltam három nevet is, Tiffany, Sonia és Khalilah. Khalilah videón meséli el, hogy mi történt vele az oltás után, Sonia családja közleményt tett közzé, Tiffanyról meg búcsúvideót tett fel a férje. Láttam mielőtt törölték volna. Van külföldi Fb csoport is Tiffanyval kapcsolatban, ott is lehet érdekes dolgokat olvasni, még a család szomszédaitól is. Te meg erre csak azt tudod írni, hogy mindhármat megcáfolták, holott ez nem igaz. Követem az eseményeket, senki nem cáfolta meg és hiába kérném, hogy bizonyítsd az igazad, nem tudod. (De nem is próbálkozol, ahogy látom, mert nincs bizonyítékod és tudásod semmiről) A kedvedért leírom, hogy nem vagyok lapos Föld hívő és a Balaton mellett lakom. Szóval most, hogy ezt tisztáztuk, kérlek linkelj már be a 3 említett személyről hiteles információt, hogy jól vannak. Vagy csak a köpködés meg hülyézés megy, bizonyíték felmutatása nem?!
2021. jan. 22. 22:00
 29/50 anonim ***** válasza:
25%

Te nem mutattál egyetlen hiteles bizonyítékot sem.

Te azt nevezed hiteles bizonyítéknak, hogy egy random valaki beszél egy videóban, random valakik közzétesznek egy szöveget, olyasvalakiről, aki úgy halt meg, hogy a halálának semmilyen bizonyított köze nincs az oltáshoz, még egy random valaki beszél egy videóban, miközben akiről az a videó szólt, már rég jelentkezett, és az életben létét tanúsították az ismerősei és kollégái is. Ez utóbbit linkeltem.

A portugál: [link]

2021. jan. 22. 22:13
 30/50 anonim ***** válasza:
30%
#29 A linked nem hiteles infó. Én azért nem mutattam hiteles infót, mert fél napom rámenne, hogy csak a kedvedért összeszedjem a bizonyítékokat. Nem random valakik, hanem családtagok, szomszédok. Saját magad is meggyőződhetsz róla. De persze tudom, hogy nem akarsz utána járni rendesen, ahogy én megtettem. :) Mindenki megteheti. Semmi gond, nekem mindegy, hogy te miről hogy vélekedsz. Én itt befejeztem a veled való eszmecserét. További szép estét! (Ha ezek után még köpködsz, az téged minősít)
2021. jan. 22. 22:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!