Kockázatos a covid oltás?
Az orosz- és kínai oltások minöségéröl nem tudok nyilatkozni, hiszen nem orvos sem vagyok és én sem ismerem ezeket.
Szerintem azért ezzel kívánják oltani a népet, mert olcsóbb, van belöle elég, és ez már a választási kampány része is.
Ha sikerül a terv, akkor lehet majd megint brüsszelezni, merthogy az EU-s oltások egyértelmen drágábbak a keleti féléknél. Meg hát ha sikerül hamarabb beoltani egész Mo-t, mint az EU más országait, akkor van lehetöség szidalmazni a másikat.
Pontosan mit is kéne megmagyarázni rajta, @21?
De, el kell keserítselek: az a hülye, aki úgy, hogy fingja sincs a témáról, benyal mindenféle gagyi összeesküvés elméletet.
Meg is néztem a Kamalás videót, láttam, hogy hiteles, csak éppenséggel semmi különös nem történt rajta.
Aki látni akar, az azt is látni fogja, ami nem létezik:D
Élj csak tovább a nevetséges kis álomvilágodban, ahol lapos a Föld,
a Balaton nem létezik, stb.
A tényeket nem a te képzeleted szabja meg.
Te nem mutattál egyetlen hiteles bizonyítékot sem.
Te azt nevezed hiteles bizonyítéknak, hogy egy random valaki beszél egy videóban, random valakik közzétesznek egy szöveget, olyasvalakiről, aki úgy halt meg, hogy a halálának semmilyen bizonyított köze nincs az oltáshoz, még egy random valaki beszél egy videóban, miközben akiről az a videó szólt, már rég jelentkezett, és az életben létét tanúsították az ismerősei és kollégái is. Ez utóbbit linkeltem.
A portugál: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!