Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kockázatos a covid oltás?

Kockázatos a covid oltás?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy volt olyan aki meghalt az oltástól vagy lebénult az arca, strokeja lett, stb? Vagy ezek mind kamu sztorik? Én nem vagyok oltás ellenes, független vagyok, de nem tudom mit higgyek

2021. jan. 22. 17:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
43%
Ja, a boncolóorvos jelentése nem hiteles infó:D
2021. jan. 22. 22:24
 32/50 anonim ***** válasza:
70%
#31 Ugye tudod, hogy Magyaroszágon is volt olyan "covid halott", aki nem a covidba halt bele? Ott volt pl a vakbeles fiú. A családja is fel volt háborodva, hogy miért covidosként tüntették fel. Ezek után, nehogy elhidd, hogy máshol nem történik meg ugyanez...
2021. jan. 22. 22:32
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy 1-2 ilyen volt, bár én nem tudok semmi ilyesmiről.

Hogy a halálának köze volt a covidhoz, az okozta-e, szinte minden esetben jól meg tudják állapítani az orvosok. Eddig egyik ilyen neten terjengő átverés sem volt igaz ezzel kapcsolatban, nehezen is lehetne az.

2021. jan. 22. 22:35
 34/50 anonim ***** válasza:
47%
#33 Covidosokat nem boncolnak, ha pozitív a teszt, akkor bármi is a baja az illetőnek, covid halott lesz. A tesztről meg ugye tudjuk, hogy mennyire nem megbízható...
2021. jan. 22. 22:43
 35/50 anonim ***** válasza:
19%

Ez IS úgy hülyeség, ahogy van. Látszik, hogy fingod sincs róla, épp ezért hiszed el a konteókat is.

Akkor lesz valaki COVID halott, ha halál okaként ahhoz kötődő valami van feltüntetve. Pl. ARDS egy lélegeztetőgépre kerültnél.

Nem feltétele a statisztikába való bekerülésnek a pozitív PCR teszt,

de nem is lesz covid halott, aki ahhoz nem köthető valamiben hal meg.

A PCR teszt 90% fölötti pontosságú, ami kifejezetten pontos.

2021. jan. 22. 22:50
 36/50 anonim ***** válasza:
47%
#35 Hidd el, családi tapasztalatom van, hogy mennyire nem megbízható a teszt és még elég sok mindent tudnék írni... Még mindig csak köpködni tudsz, érvelni nem. :D Szóval én tényleg befejeztem, privátban folytathatjuk, ha gondolod, írj rám, de hagyjunk mást is érvényesülni a válaszadásban, mert kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől.
2021. jan. 22. 23:01
 37/50 anonim ***** válasza:
19%

Családi tapasztalat:DD Kész,végem:D

A normális embereknek meg több tízezer emberen végzett, kontrollált klinikai tesztek eredménye alapján, és hatásmechanizmus ismerete alapján szerzett tudása van arról, hogy max. pár százalékos hibahatárral milyen pontos a teszt átlagban.

Amikor elfogynak az érvek, jönnek az anekdoták...

Ez is a hiányos természettudományos, és a nem létező tudományos módszertani oktatás következménye részben, hogy még mindig érvként hivatkoznak egyesek a saját tapasztalatukra.

Bocsáss meg, igazad van, ezek nem érvek, csak köpködés:

[link]

[link]

ps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7350782/

2021. jan. 22. 23:09
 38/50 anonim ***** válasza:
47%
#37 Írtam, privátban keress fel, mert így elég szánalmas vagy. A linkjeid meg már bizonyítottan nem hitelesek, szerintem te voltál egy másik kérdésnél is, aki ugyanezeket linkelte. Rádhagyom, hidd azt, hogy igazad van. További szép estét!
2021. jan. 22. 23:17
 39/50 anonim ***** válasza:
19%

Nem hiteles egy, az összes tudományos módszertani feltételnek megfelelő, többszörösen ellenőrzött, a legnagyobb, orvosi témájú

kutatásokat összegyűjtő adatbázisban megjelent tanulmány? :D

Nem, te még rosszabb vagy, mint a laposföldesek:D

2021. jan. 22. 23:22
 40/50 anonim ***** válasza:
47%
#39 Vicces vagy, de ez baromira nem hiteles. Téged aztán könnyű átvágni. Látom jobb a lelkednek nyílvánosan köpködni, mint privátban beszélni. Ez elég sokat elmond rólad. Bizonyítani akarsz, de nem tudsz. Ez van, de ettől még semmit nem tettél az asztalra. Komolyan kezdelek sajnálni, hogy ennyire nincs életed. Nekem van, úgyhogy csá.
2021. jan. 22. 23:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!