Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kockázatos a covid oltás?

Kockázatos a covid oltás?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy volt olyan aki meghalt az oltástól vagy lebénult az arca, strokeja lett, stb? Vagy ezek mind kamu sztorik? Én nem vagyok oltás ellenes, független vagyok, de nem tudom mit higgyek

2021. jan. 22. 17:17
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
62%
Igen, igaz. Khalilah Mitchell arca lebénult, Sonia Acevedo és Tiffany Dover meghalt az oltás után. Magyarországon is van már oltás halott, de erről persze nem számol be a média. Egyébként ha teljesen biztonságos lenne a vakcina, akkor bizonyos fontosabb emberek (pl Kamala Harris) oltása sem lett volna színjáték, mint ahogy láthattuk, élőben, kamera előtt...
2021. jan. 22. 18:06
 12/50 anonim ***** válasza:
7%

Az ezós, konteós álhíreitek terjesztésére kérlek NE ezt a fórumot használjátok! Köszi:) Jelentve is.

Az orosz vakcinát soha a büdös életben nem fogja engedélyezni ez Európai Gyógyszerügynökség, ettől nem kell félned.

2021. jan. 22. 18:11
 13/50 anonim ***** válasza:
40%
Jajjj mar megint a Tiffany Dover-es kama? Nem, Tiffany Dover meg mindig nem halt meg. Ahogy a tobbi marhasag is amit leirsz, hat, marhasag.
2021. jan. 22. 18:12
 14/50 anonim ***** válasza:
34%
#13 Bizonyíték, hogy Tiffany él?
2021. jan. 22. 18:13
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
2021. jan. 22. 18:15
 16/50 anonim ***** válasza:
21%
Itt vagyok és élek. Az oltás óta magyarul IS tudok. Nyugodj meg nem kesz semmi bajod ez az oltás csak egy kis szíverősítő😇
2021. jan. 22. 18:16
 17/50 anonim ***** válasza:
36%

#13 Bizonyíték, hogy Tiffany él?

Nem veletlenul neked kell bebizonyitani, hogy meghalt?

Mi ez itt, lapos fold klub?

2021. jan. 22. 18:22
 18/50 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként miért is marhaság? Nézd meg Kamala oltását, vagy az összes többi hasonló, hiteles, külföldi híradókban is leadott videót. Ne engem nézz hülyének, ha nem látod, hogy hol nincs tű, hol rugós a tűt, hol üres a fecskendő stb. Gondolom Sonia családjának közleményét sem láttad és Tiffany férjének búcsúvideóját sem, amit hirtelen törölt is a Fb, mert az egész családnak kussolnia kell róla. Tiffanyról meg még annyit, hogy volt az eset után egy videó, ahol több nővérrel együtt áll a lépcsőn. Még a hülye is látja, hogy a videón lévő nő egyértelműen nem Tiffany. Más a homlok forma, más a súly, más a szemszín...Több mint egy hónapja nincs hír Tiffanyról! Meg lehet nézni az ő és a családja Fb oldalát is. Sehol egy új kép, vagy egy fél perces videó, hogy jól van és él... Szóval nem, nincs jól.
2021. jan. 22. 18:24
 19/50 anonim ***** válasza:
15%

De, sajnos téged kell hülyének néznem:D

Kedvencem: Nem is oltották be, ott a kupak a tűn!4!44!

Könyörgöm, a tű egy pontban VÉGET ÉR, ahonnan nem lehet tovább nyomni, mert ott a műanyag rész...

Ő maga, az ismerősei, más dolgozók is mind igazolták már, hogy él.

Egyedül magadra vethetsz, ha a normális ismerőseid mind hülyének néznek, akinek nem érdemes a társaságában lenni...

2021. jan. 22. 18:30
 20/50 anonim ***** válasza:
37%

Igen, az, mivel egyiket sem volt idő megfelelően tesztelni, a hosszútávú mellékhatásokról meg csak 1-2 év múlva kezdünk majd kapizsgálni valamit.

Más oldalról a COVID is veszélyes.

Mindenkinek magának kell eldöntenie, számára melyik a kisebbik rossz, illetve melyiknek az esetleges következményeit tudja nyugodtabb szívvel bevállalni.

Én be fogom oltatni magam, de csak akkor, ha lesz olyan vakcina, amit legalább kb. megbízhatónak tartok.

2021. jan. 22. 18:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!