Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a szag?

Mi lehet ez a szag?

Figyelt kérdés
Pár napja szúrós, dohányzásra hasonlító csak enyhébb szagot érzek, van hogy egész este, és annyira zavaró, néha nap közben is, ha kinyitom az összes ablakot sem nagyon megy ki max enyhül egy kicsi ideig. Panel 2. emeletén lakom, először arra gondoltam, hogy valahogy át jött a füst a lenti szomszédtól valószínű, pedig 1 éve itt lakunk és sosem volt ilyen. Más ötlet esetleg? És mit tudnék tenni ezzel? Konkrétan nem kapok levegőt a lakásban, eléggé zavar. Most is érzem és aludjak így, ha szellőztetek semmivel sem jobb csak max hideg lesz bent ráadásképp. :S
tegnap 22:00
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Viszont ha az lenne, akkor azt nem érezném ennyire sokszor szinte órákon keresztül nem? Illetve egész éjjel is. Tegnap pl már örültem hogy nincs ez, és erre ma megint.
tegnap 22:01
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha máshol, utcán, munkahelyen vagy, akkor is érzed?
tegnap 22:10
 3/20 A kérdező kommentje:
Csak annyira emlékszem hogy valamelyik nap még buszon munkába menet is éreztem, vagy már csak annyira sokáig volt az orromban az illat de úgy tünt, fura.
tegnap 22:16
 4/20 A kérdező kommentje:
Ugyhogy foggalmam nincs mi lehet ez, hiába nyitogatom az ablakot, még a mentolos "nózi"-t is az orromba nyomom de annyira fura. Füstre emlékeztet de mintha csak annak a szúrósságát érezném csak enyhébben.
tegnap 22:17
 5/20 anonim ***** válasza:

Hol élsz?

Nincs valami gyár vagy üzem a környéken?

tegnap 22:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Viszont ha az lenne csak néha érezném amikor dohányzik a szomszéd nem? Pl akkor meg pár percig, de ez szinte folyamatosan az orromban van egész éjjel is.
tegnap 22:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Más is érzi rajtad kívül?
tegnap 22:20
 8/20 A kérdező kommentje:
Eddig a gyerek sírás, most meg ez, kb fél éve alig tudtam aludni mert folyamat üvöltöttek alattunk, most meg ez abbamaradt erre jön 1 másik probléma, soha ne költözzetek panelba. :(
tegnap 22:20
 9/20 A kérdező kommentje:
Egy családtaggal élek ő azt mondta nem, aztán később mikor 1-2 napig folyamat mondogattam, ő is azt mondta hogy valamit érez.
tegnap 22:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül kérdezem, hogy más érzi-e.
tegnap 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!