Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a szag?

Mi lehet ez a szag?

Figyelt kérdés
Pár napja szúrós, dohányzásra hasonlító csak enyhébb szagot érzek, van hogy egész este, és annyira zavaró, néha nap közben is, ha kinyitom az összes ablakot sem nagyon megy ki max enyhül egy kicsi ideig. Panel 2. emeletén lakom, először arra gondoltam, hogy valahogy át jött a füst a lenti szomszédtól valószínű, pedig 1 éve itt lakunk és sosem volt ilyen. Más ötlet esetleg? És mit tudnék tenni ezzel? Konkrétan nem kapok levegőt a lakásban, eléggé zavar. Most is érzem és aludjak így, ha szellőztetek semmivel sem jobb csak max hideg lesz bent ráadásképp. :S
tegnap 22:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Lehet betegség tünete, ha olyasmit érzel, ami nincs.

Ez esetben mielőbb menj orvoshoz.

tegnap 22:26
 12/20 A kérdező kommentje:
De mi lehet ez?
tegnap 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Csak egy példa, de tényleg csak példa!

Cukorbetegek lehet acetonszagú a lehelete, amit ő is érezhet, de nem tudja honnan ez a szag.

tegnap 22:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem tényleg inkább a dohányzás szagra emlékeztet nem ilyen egyéb szag, de nem tudom.
tegnap 22:41
 15/20 A kérdező kommentje:
És az a baj azt meg ki nem állhatom.
tegnap 22:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem is elő szokott fordulni, hogy dohányzás szagot érzek, de iszonyatosan enyhén, órákon keresztül az orromban. Úgy, hogy nem panelban élek, és nem is dohányozik senki, és a családom sem érez semmit.

Nem tudom mi lehet, de utána rendszerint általában még a fejem is meg szokott fájdulni. Halistennek most hónapok óta nem érzem.

tegnap 22:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen elég idegesítő nem is tudom eldönteni hogy most szag, vagy én vagyok meghülyülve, mert még akkor is ezt érzem ha kihajolok az ablakon.
tegnap 22:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is mindenhol érzem. Az utcán is és itthon is a friss tiszta lakásban. De néhány napig tart, aztán több hét szünet, és ismét érzem.
tegnap 22:47
 19/20 anonim ***** válasza:
tegnap 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Szaglási hallucináció. Olvass utána.
ma 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!