Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik, hogy szipuzás után...

Létezik, hogy szipuzás után egész életemben szédülni fogok, vagyis furcsán fogok látni?

Figyelt kérdés
Még nemrég szipuztam és még mindig ezt érzem
tegnap 21:24
1 2
 1/19 Buzas Jozsef [BJ] válasza:
Ilyet multkor lattam hogy szipuzott az ocskos . XD full korekt kinezete volt pedig . Azt elokapja zacskot . Fel percente szivott bele Nagyokat .
tegnap 21:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem jó ez, meg első használatra is már butulást okozhat, csak én is hülye voltam...
tegnap 21:45
 3/19 A kérdező kommentje:
Meg akár halált is okozhat első használatra elvileg
tegnap 21:46
 4/19 Buzas Jozsef [BJ] válasza:
Nem az én problémám . Mouth breather hogy van magyarul . Nem az hogy buta hanem aki szajan lelllegzik allando an . 1 szoval ?
tegnap 21:50
 5/19 anonim ***** válasza:

Az attól is függ, hogy milyen anyagot használtál - de általában az első alkalmat még jól meg szokták úszni.

Csak néhány tízezer idegsejted halt el mindörökre, azoknak a hiányát még érzed, de hamarosan megszokod. Amúgy mindent meg lehet szokni, akár a tartós elbutulást is!

tegnap 21:58
 6/19 Buzas Jozsef [BJ] válasza:
having CTE as a boxer .
tegnap 22:03
 7/19 A kérdező kommentje:
Akkor már soha nem lesz olyan, mint azelőtt?
tegnap 22:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha orvoshoz megyek, akkor sem?
tegnap 22:15
 9/19 anonim ***** válasza:

"Panta rhei!" - vagyis kétszer ugyanabba a folyóba sem léphetsz bele!

🤪🤘

tegnap 22:16
 10/19 A kérdező kommentje:
Szerinted nem kéne orvoshoz menni?
tegnap 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!