Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a pedagógusok (és mások)...

Ha a pedagógusok (és mások) teszteléséhez orvosi és egészségtudományi területen tanuló hallgatókat vesznek igénybe illetve sofőrnek más egyetemek hallgatóit, akkor ők hogyan fognak részt venni a digitális oktatásban?

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nálunk zoomom vagy más hasonló rendszeren, e-learningen keresztül pl. webexen tartanak mindent, órarend szerint, kivéve a gyakokat, azok nyílván elmaradnak. Semmit nem vesznek fel/nem töltenek fel videókat. A előadások, szemináriumok anyagait feltöltik, de ezeket eddig is feltöltötték, míg jelenléti oktatás volt.

Az előadások nem kötelezőek, de a szemináriumokon a tanárok screenshootolják a neveket, hogy ki van jelen. Szóval közel sem vicc a digitális oktatás.

Viszont a tesztelők felmentést kapnak, igazoltan vannak távol. És általaban 2 hetes turnusok vannak, hogy nagyon senki se essen ki. Szerintem az jár jól, aki most letudja, mert később esetleg nem önkéntes alapú lesz + vizsgaidőszak közepén "cikibb".

2020. nov. 21. 00:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Kötelező menni tesztelni.
2020. nov. 21. 16:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem kötelező. Önkéntes alapú.
2020. nov. 21. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted? Volt aki elutasitotta?
2020. nov. 21. 17:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, csoporttársam. És csak annyit kérdeztek tőle, hogy ha úgy van, azért számíthatnak-e rá a jövőben és azt mondta, hogy igen és ennyi. Amúgy a tanulásra hivatkozva nem akart menni.
2020. nov. 21. 17:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Sote?
2020. nov. 21. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,hogy te hova jársz,de itt a POTEn nem lehet elutasítani. Kivéve,ha terhes vagy,50%-os egészségügyi károsodásod van,egyedül neveled a gyermekedet vagy otthon ápolsz valakit. Szóval itt KÖTELEZŐ. Ha nemet mondasz,akkor eltanácsolnak.
2020. nov. 21. 17:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez komoly? :O Debreceni Egyetem amúgy. Tök normálisan felhívtak és kérdezték, hogy akarok-e menni. POTE-n hogy zajlott ez?

Azt az emailt amúgy, amiket felsoroltál, azt mi is megkaptuk (gondolom, mindenki),

2020. nov. 21. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Itt is hívnak. Én nemet mondtam,mert krónikus beteg vagyok(nyilván nincs ilyen egészségkárosodásom),rendesek voltak velem. Viszont más nemet mondott csak úgy,pár óra múlva jött az email,hogy menni kell vagy pedig eltanácsolják...

Én most félek,hogy velem mi lesz. Igaz,hogy van orvosi papírom.

2020. nov. 21. 18:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor azért, mert sokan visszautasították, elfogyott az "önkénteskedés" és muszáj volt nekik kirendelni embereket. Szerintem ez érthető és téged nem fognak hívni, mert krónikus beteg vagy.
2020. nov. 21. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!