Mit csináljak a digitális lázmérömmel? Vettem egy digitális lázméröt utoljára 37.2 lett vele mérve. Utánna nem tudom mi történt valoszinüleg kisunokám kezébe juthatott és valamit megnyomhatott rajta.
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy az elemet is ki vettem a lázméröböl de a 37.2-t még mindig mutatja.Tehát nem történik semmi változás.
Remélem nem kell a szemétbe hajitanom mert nem Volt éppen olcso.
#digitális lázmérö
2020. aug. 2. 08:50
1/5 anonim válasza:
Olvasd el a használati útmutatót! Ha nem úgy működik, ahogy le van írva, vidd vissza oda, ahol vetted! A gyerekektől pedig el kell zárni mindent, ami nem nekik való.
2/5 anonim válasza:
Én keresnék rajta egy pici "Reset" gombot (amivel újra lehet éleszteni) és az elemet is hosszabb időre venném ki. (De elsősorban sosem bíznék digitális lázmérőben, sok a panasz, megbízhatatlan a mérés.)
3/5 anonim válasza:
Azok elég vacakok nem is mérnek pontosan. Vegyél "higanyosat" már nem higany vanbenne csak pont úgy néz ki azok pontosak és nem romlanak el ha nem ejted le.
4/5 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele szerintem, az elemet kb. 10 percre vedd ki belőle,előbb-utóbb eltűnik a szám rajta. Azt nem tudom miért mutatja folyamatosan ezt az értéket, talán a használatiban van valami erre vonatkozó,de persze el is romolhatott.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget a tanácsokat.A neten vásároltam az elemek napok óta nincsenek benne mégis mutatja a 37-es értéket.
használati utasitásom nincs hozzá sajnos.
2020. aug. 5. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!