Lehetséges az, hogy megint bezárjanak az iskolák?
Szinte mindenki azt mondja, hogy be fognak, előbb-utóbb.Van, akik október első hetét mondták,van,akik őszi szünetig tartják valószínűnek, én nem tudom,most nagyon lesz@rják a felsővezetők az iskolásokat,hiszen asszem 4 fertőzöttnél lett tanszünet és digitális oktatás elrendelve,most meg azért messzemenően több a napi esetszám.
Igazából abból a szempontból én is örültem az online tanrendnek,hogy nem volt esélyem fertőzni nagymamámat-akivel egyébként napi szinten találkozom- ,+ később kelhettem. De tanulás/ anyagátadás és számonkérés szempontjából egy ótvar volt az egész 😒 Nem is akarok belegondolni, mennyire lehetett nehéz ez egy olyan családban,ahol elsős kisgyerek van ,vagy nincs megfelelő digitális háttér... Abszurd az egész, tele van ellentmondásokkal a kormányrendelet is. Én pl idén vizsgázóm szakápolóként, nem szeretnék mindenre full egyedül, magamtól felkészülni, ezért jobban örültem,hogy visszamentem az iskolába.
20/L, 14.évf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!