Ha a pedagógusok (és mások) teszteléséhez orvosi és egészségtudományi területen tanuló hallgatókat vesznek igénybe illetve sofőrnek más egyetemek hallgatóit, akkor ők hogyan fognak részt venni a digitális oktatásban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 21:05
1/20 anonim válasza:
Sehogy, ők végzősök úgy tudom, de amúgy sem kell minden nap menni.
2/20 anonim válasza:
mostis önkénteskednek pl nálunk gyógyszerészek is, vki 1 hetet vállalt, tanulás mellett kell ezt vinni, előadásokat vissza lehet hallgatni,gyakokat pedig elengedték
3/20 A kérdező kommentje:
Akkor viszont a többieknek elég sok szabaideje maradhat, ha ez simán belefér.
2020. nov. 16. 09:26
4/20 anonim válasza:
Nem fér bele simán, rohadt nehéz a szak, én se nagyon értem, lehet csak jól osztják be az idejüket, vagy én vagyok túl stresszes, bár most minden nehezebb, mert elkaptam a vírust
5/20 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az az érzésem, hogy az a bizonyos digitális oktatás egy vicc, nincs élő előadás, csak kiküldött anyagok, ezért aztán van idejük bőven.
2020. nov. 16. 21:51
6/20 anonim válasza:
Nem, zoomos előadások is vannak bőven(élő), nálunk ezt komolyan veszik. De mas egyetemeken tenyleg csak feldobjak a videokat
7/20 anonim válasza:
Valóban kaotikus, de a tananyag ugyanaz. Egyszer ugyis vissza kell hallgatni, megtanulni. Vagy online végigülni. Sokszor meg az élő órával sem vagy előrébb mert egy nagy f.s kb csak nyögvenyelősen felolvassak az anyagot. En nem érzem hogy baromi sok idom felszabadult volna, főleg mert a zhk száma ugyanannyi maradt, a vizsgákat meg felvaltotta sokszor az online szóbeli.
8/20 anonim válasza:
ÁOK-n kötelező menni tesztelni 3-4.évben. ETK-n még nem,de várható. Két hétre,napi 12 órára viszik a hallgatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!