Szerintetek megint befognak zárni az iskolák?
Sok helyen azt írják szeptemberben vége lesz a tanításnak.
Remélem igazuk lesz. Vigye akinek muszáj, ki kellett volna már dolgozniuk erre egy rendszert, hogy ne csak ügyelet legyen. Aki meg bevállalja az otthon tanítást/tanulást legyen meg rá a lehetősége. Legalább annyival kevesebb gyerek lenne a sulikban és lehetne távolságot tartani.
Szerintem nem zárják be őket. Akkora felháborodás volt ebből tavasszal, hogy nem merik meglépni újból.
Az meg nem jelent semmit, hogy szeptember végét/október elejét pletykálják a bezárásra. Tavasszal az a pletyka ment országszerte, hogy majd kijárási tilalom lesz. És lett végül? Nem!
Nem akarunk lógni, elég kemény volt itthon a távoktatás egy másodikossal..
Viszont nyugodtabbak voltunk, nem szeretnénk elkapni a vírust. Elég szemétség a gyerekekkel és családjaikkal kísérletezni. Amúgy mindenhol jönnek mennek az emberek, meg is lesz az eredménye.
Utolsó, ezzel én is így vagyok. Mi három gyerekkel nagyon keményen torkos borz állapotban voltunk, ráadásul én home office-ban napi 8-10 órát dolgoztam is, miközben a férjemnek el kellett járni dolgozni, így nap közben egyedül voltam a gyerekekkel, iskolával, háztartással és munkával. Sokszor az online órák ütötték egymást, és általában estére végeztünk az aznapi tanulandókkal. Nálunk a tanárok lényegesen több feladatot és tanulandót adtak fel, mint egyébként.
Mindemellett most várom, hogy újra online oktatás legyen, ez így hazárd játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!