Szerintetek megint befognak zárni az iskolák?
Figyelt kérdés
Szerintetek lesz újra online suli? És ha lesz akkor szerintetek mikor? Szerintem 1 hónapon belül ismét átállunk a digitális oktatásra.2020. szept. 4. 20:54
21/69 WidowmakerButt válasza:
Az azért elég ostobaság, hogy hagyják azt az osztályt menni mintha mi sem történt volna, pedig nyilván nem egy diák érintkezhetett azzal a két fertőzöttel
22/69 anonim válasza:
Nem mondtam hogy hagyják, most se járnak.
23/69 WidowmakerButt válasza:
Oh akkor nem mondtam semmit.
Na de visszatérve a bezárásra, tekintve hogy már lassan 2 hete minden nap rekord mennyiségű a megbetegedés (főleg a fiatalok körében) szerintem sok iskola fog még bezárni, akár ha 1 koronás fertőzöttet is találnak, és ha ez a ez az EMMI fülébe jut, akkor ők döntenek a bezárásról, kb. 70%-os eséllyel a teljes leállásra
24/69 anonim válasza:
Ma hallottam egy orvosi rendelőből, hogy szeptember végéig megy csak az oktatás.
25/69 anonim válasza:
Ja, ezt biztos egy háziorvos dönti el. Június közepéig tart.
26/69 anonim válasza:
# utolsó az biztos, hogy nem a háziorvos dönti el, de fentebbről már megkaphatták a menetrendet.
27/69 WidowmakerButt válasza:
Mi ez a sok agresszív ember ezeknél a kérdéseknél? Mi a rákért zavar titeket, hogy mi online fogunk tanulni? Rólad beszélek 26-os.
28/69 anonim válasza:
Engem nem zavar, mert nem fogtok online tanulni. Gyereknek iskolában a helye. Tanulás helyett 10-ig dögleni, utána fb, utána lógás a többiekkel, számonkéréskor meg minden összecsalva, ez ment. Szerinted hogy lehet így megtanítani egy elsőst írni-olvasni a monitor előtt. És ki vigyázzon rá?
29/69 WidowmakerButt válasza:
Ki mondta, hogy minden iskolának be kell zárni? A középsuliknak, egyetemeknek semmi köze a gazdasághoz, semmi baj nem lenne.
Azt mondod nem zavar, aztán elsorolod hogy éppen mi zavar. Fáj az neked, hogy mások mit csinálnak? :D Aki akarja úgyis komolyan veszi, aki meg nem az majd jól pofára esik amikor beindul a suli ismét
30/69 anonim válasza:
Már beindult, most van az a pofára esés éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!