Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek megint befognak...

Szerintetek megint befognak zárni az iskolák?

Figyelt kérdés
Szerintetek lesz újra online suli? És ha lesz akkor szerintetek mikor? Szerintem 1 hónapon belül ismét átállunk a digitális oktatásra.

2020. szept. 4. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Én csak példának mondtam, bár hiába mondod, ez sajnos nem lenne jó akkor se.
2020. szept. 10. 06:52
 52/69 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes visszaolvasni ezeket a válaszokat, sőt, a sok jóslat többsége nem is jött be egyáltalán, pedig én is mindenhonnan azt hallottam, hogy max 2 hétig lesz suli. Hát, nem jött be.
2020. okt. 1. 13:16
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Bizony. Nálunk vannak covidos tanárok az iskolában és még csak nem is tájékoztatnak róla hivatalosan.

:-(

Ezt nem gondoltam, hogy ez lesz, had terjedjen csak a vírus. Igaz a fél osztály már úgyis otthon van, vagy tünettel vagy csak mert féltik a gyereket. Mire jó ez vajon?

2020. okt. 1. 13:46
 54/69 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok az előző oldalon az összes piros. Akkor most lehet szépen megkövetni...
2020. okt. 1. 15:02
 55/69 anonim ***** válasza:

#46: Vannak olyan munkák, melyeket el lehet végezni távmunkában is.

#48: Aki 11-re járna, az vagy éjjel feküdne le, és aludna sokáig, vagy pedig reggel tanulna. Mindkettőnek megvan a maga hátránya:

* Ha nem fekszel le éjfél előtt, akkor kevésbé tudod kipihenni magadat, többet kell aludnod. A kamaszok azonban inkább ezt választanák.

* Ha félreteszed a tanulnivalót másnapra, és lehetőleg korán lefekszel, akkor reggel még van időd tanulni. De erre a tanulásra nem alszol rá, csak arra, amit az órán hallottál. Kevésbé lesz rendszerezve, és kevésbé rögzül.

2020. okt. 1. 17:32
 56/69 WidowmakerButt ***** válasza:
100%
Na, itt is volnánk, megtörtént a távoktatás
2020. nov. 15. 23:12
 57/69 anonim ***** válasza:
0%
Mármint a távlustálkodás?
2020. nov. 16. 07:44
 58/69 WidowmakerButt ***** válasza:
100%

Ha még mindig azt hiszed, hogy mindenki csak lustálkodik, akkor el kell hogy szomorítsalak, nem mindenki azért várta a távoktatást hogy itthon maradhasson :D Mit ártott neked a fiatalabb generáció amúgy? Tán egyszer egy tinédzser csúnyán nézett rád és azóta utálod az összeset? Hányinger hogy azt hiszed, hogy mindenki csak azért marad otthon mert egy lusta tini. Két nagyszülőre akivel együtt élek a koronát ráhozni nem lenne valami jó dolog, nem gondolod? :D

Egyébként nyugtassa a lelkedet hogy több az online óra, így hamarabb is kell kelni. Nem értem akkor hogy mi bajod van, már az is baj hogy nem kell beutaznia mindenkinek?

2020. nov. 16. 20:31
 59/69 anonim ***** válasza:
0%
Ma délben a buszmegállóban is éppen távoktatás volt 4 tininek. Szemben a 2 skolnyikás mégcsak itthon sincs és ma már nem is lesz, mert elmúlt 8. Munkatársam lánya azon görcsölt, hogy holnap el ne felejtsen felkelni kivételesen, mert dogát írnak(?). Én ezeket tapasztalom. De biztos van 1-2%, akinek még órája is van hébe-hóba, nem vitatom.
2020. nov. 16. 20:36
 60/69 WidowmakerButt ***** válasza:
Az nem az én problémám, én személy szerint komolyan veszem a távoktatást, sőt a tanárok is. Nem kell mindenkit egy kalap alá venni ahogy azt a legtöbben csináljátok. Nem minden tini egy lusta dög :)
2020. dec. 30. 01:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!