Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Folyamatos szédüléssel küzdök...

Folyamatos szédüléssel küzdök hónapok óta, mitől lehet? Nem forgó, hanem inkább olyan bizonytalanságérzet, mintha billegne a lábam alatt a talaj. Többi lenn!

Figyelt kérdés
Voltam már ezerféle kivizsgáláson: kardiológia, neurológia (ott MR), endokrinológia (cukor, inzulin, pajzsmirigy), gasztroenterológia (ott kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok, régebben voltak emésztési gondjaim is, azok a diétától elmúltak, de a szédülésem "visszamaradt", ha egyáltalán az érte a felelős, ezt sem tudom). Bárkinek esetleg bármi ötlete, hogy merre lenne érdemes tovább menni? Én még gondoltam valamilyen fertőzésre esetleg, de más ötletem tényleg nincs :( Ha bárkinek, bármi javaslata lenne azt nagyon megköszönném!!! Egyébként 27 éves nő vagyok.

2020. júl. 6. 20:32
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Persze...!! gyakran járok ide viszonylag, úgyhogy nem fog lemaradni. :) De erre egyébként már nem látok túl sok esélyt, mert gyakorlatilag mindenhol voltam, ahol lehetett. De tényleg. Mindenféle szakrendelést végigjártam, baromi borsos áron, és sehol nem tudtak segíteni. Ha meg olyasmi betegségben szenvedek, mint mondjuk a MAV (Migraine Associated Vertigo), akkor meg nincs segítség. Mert annyira nem vagyok rosszul, hogy el kezdjek gyógyszereket szedni (egyelore). Ha annyira leromlana az állapotom, hogy mondjuk munkaképtelen leszek, akkor természetesen megpróbálkozom mindenképp valamivel, és keresek egy jó neurológust. De egyelőre imádkozom... hátha történik valami csoda. Egyébként nekem nagyon kettős érzésem van, mert van, hogy úgy érzem, hogy inkább belgyógyászati lehet a dolog, néha meg úgy, hogy inkább neurológiai. Tudom, nem vagyok orvos, de akkor is, akkor kezdődött, amikor az emésztésem romlott le hihetetlen módon. Csak a furcsaság az, hogy hiába jött rendbe az emésztésem szinte teljesen, és szépen sikerült is meghízni... (nagyon-nagyon sovány voltam a felszívódási zavarom miatt) mégsem igazán akar múlni. Illetve, ahogy írtam feljebb most egy pár hónapig sokkal jobb volt. Most sem olyan rossz, mint tavaly nyáron (akkor katasztrófálisan voltam, szinte munkaképtelen). De most kicsit rosszabbodott megint. :(
2021. ápr. 23. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!