Szédülés nyaki gerincből?
Hetek óta fáj a nyakam (kicsit a vállaim) és néha rámjön a szédülés. Akár ültő helyemben is. Inkább ilyen enyhe megingás. Lehet hülyén hangzik, de olyan mintha közé lenne a nyakamhoz. A tarkóm is elég merev. Ha pl hirtelen elmonzdítom a fejem akkor is megszédülök.
Kicsit félek, hogy agydaganat....
Nektek volt már ilyen? Komoly bajra utalnak ezek a tünetek?
Köszönöm!
16/L
Igen, én is szoktam szédülni ha beáll a nyakam. Ilyenkor óvatos nyaktornát csinálok és bekenem reuma krémmel.
Lehet sokat ülsz lehajtott fejjel, amikor gépezel, vagy a telefonodat használod.
Elég sokat ülök lehajtott fejjel :)
Megnyugodtam kicsit, csak neten ahogy rákerestem az agydaganat volt az első találat.
ez engem is érdekelne.
Ha kenem reuma krémmel és gyógytornázok, akkor görnyedhetek a gép előtt?
Állítólag gerincsérvez lehet kapni tőle amibe sokan lebénulnak.
Attól, hogy görnyedsz a gép előtt nem fogsz gerincsérvet kapni :) Viszont kialakulhat egy helytelen tartás, az egész napos görnyedéstől és a sok telefonozástól is. Lehet tornáztatni, de inkább a napközbeni tartáson kellene változtatni, vagy legalább óránként felkelni, kicsit a nyakat átmozgatni.
Ui: A vérellátási zavar nem veszélyes.
de a google 20000 találatot adott ki a
gerincsérv rossz testtartás keresésre
Egyik:
Le fogok bénulni?
Azért mondjátok, hogy nem, hogy az utolsó éveim boldogan teljenek?
Én csináltam a gyógytornát, de nem hatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!