Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam előbb itt tenném fel a kérdést.Rengeteg stressznek vagyok kitéve,van amikor begörcsöl a gyomrom és fáj, van úgy hogy képtelen vagyok koncentralni és olyan mintha csak álmodnék.étvágyam nem mindig van. Valamikor csak egy szendvicset eszem egész nap. Inni is borzasztó keveset iszom. Nem szeretek egyedül menni sehova mert folyton az az érzésem van hogy valami baj lesz. És néha szédülök egy kicsit és ramjon egy pár másodperces szívdobogás. Általában már akkor amikor felmegyek egy lépcsőn. Ez megy már egy ideje. A válaszokat köszönöm szépen. Nagyjából össze szedtem mindent de lehet kérdezni mert talán kihagytam valamit.

2017. dec. 14. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag kiéhezteted magadat, ne csodálkozz azon, ha gyenge vagy! Pihend ki magadat, egyél-igyál rendesen, és ha jobban vagy, sportolj valamit! Nem tudom, mi a stressz oka, de ha elhagyható, akkor hagyd el, mert egészséged csak egy van, és általában akkor veszi észre az ember, hogy milyen értékes, amikor már megroggyant.
2017. dec. 14. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Pihenj és lazíts. Olvass, nézz tévét hallgass zenét és táplálkozz rendesen. Lehet, hogy van egy enyhe pánikbetegséged de erre szakorvos tudna releváns választ adni. Nyugtatót azért ne kezdj el szedni.
2017. dec. 15. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Már megválaszolták előttem. De te magad is leírtad. Alacsony a vércukorszinted, ki vagy száradva, és ez miatt vérnyomásod, illetve a pulzusod is összevissza ugrálhat. Le vagy gyengülve, és ez nem segít, hogy a szervezeted megbirkózzon a stresszel vagy a pánikkal. Nem tudom, hogy iskolás vagy-e, vagy dolgozol, de a háziorvossal írasd ki magad 1-2 hétre, hogy egy kicsit magadba vonulhass, pihenhess és feltöltődj. Napi minimum 2 liter tiszta vizet igyál meg és egyél rendesen naponta többször kis adagokat. Egyél magnéziumban, b vitaminban gazdag ételeket és étrend kiegészítőket. Amikor kellően erősnek érzed magad, tegyél nagy sétákat a levegőn, ha teheted a természetben. Olvass, nézz, hallgass motiváló, inspiráló pozitív gondolatokat.
2017. dec. 15. 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel ilyenkor a víz nehezen csúszik le, próbálj helyette valami eperlevelet tartalmazó teát.

Esetleg főzz egy ánizs teát, ezt úgy forrón öntsd egy sörbe és azt iszogasd. Nem kell belőle rendszert csinálni, de elsősegélynek megfelel. A komló és az ánizs talán segít.

2017. dec. 15. 05:07
 5/5 feco8888 ***** válasza:
B-vitamin hiány Lenkei vitamint vegyél,vagy menj be hozzájuk Lenkei boltba ország szerte vannak szaktanácsadást adnak, gyógyszerrel csak folyamatos kezelés lesz és soha nem fogod jól érezni
2017. dec. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!