Mi a fene van velem?
Figyelt kérdés
A kezdodo tunetek ugy egy hete kezdodtek, fogmosas kozbne verezni kezdett az inyem de mivel fajdalmam nem volt, igy nem torodtem vele. Aztan 3-4 nappal ezelott kezdodott a szenvedes, borzaszto rosszul lettem, az inyem tele lett fajo csomokkal es a jobb oldali innyem, velhetoen felig kinott bolcsessegfogam miatt gyulladasba kerult, iszonyatos kinjaim lettek, de nem a fogam fajt ezt eltudtam hatarolni. A fajdalom mar a fulemig sugarzott. Aztan masnapra fajo csomok lettek a nemiszervemnel, amik szoktak lenni, de csak a menstruaciom elott 3 nappal alt onnan tudom h megfog jonni. Ezek a csomok most is kijottek, nyilvan a szervezetben levo gyulladas miatt. Elmentem orvoshoz augmentint kaptam, ez volt tegnap. Mara az inyemrol a duzzanatok eltuntek, a bolcsessegfogam korul is csokkent a fajdalom de meg mindig faj, attol felek ez mar fognak a gyulladasa es kikellesz szedni szajsebesznek. Mellette az emesztesem tonkre ment - gondolom az augmentib miatt, mivel tegnap estere jottek ezek a tunetek - allando hasmenes, zuborgas, nem marad meg bennem az etel. Ezekhez meg tarsul a ket napja tarto ejszakai izzadas, rossz kozerzet, vilagvege hangulat, ugy erzem magam mintha nem lenne egy epp szervem se. Lazam pedig meglepo modon egyaltalan nincs! De meg csak hoemlkedes sem. Mi a fene ez? Betudhato a foginygyulladasnak minden tunet?2017. nov. 4. 21:48
1/2 A kérdező kommentje:
Meg azt leirom hatha fontos: az ingyulladasom elott, kinai kajat ettem, masnapra durrant be a fel szam... de olyan szinten se enni, se beszelni nem tudtam.
2017. nov. 4. 21:49
2/2 anonim válasza:
Allergiavizsgálat nem lenne rossz, plusz megnézni, hogy nincs-e valamelyik ételcsoportra allergiád vagy érzékenységed (glutén, laktóz ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!